Moda 2013: De ce trebuie să ai o rochie albă primăvara asta

De Unica.ro, pe

“Rochia albă pentru o femeie este la fel de importantă precum cămaşa albă din garderoba unui bărbat!”, spune designerul Mihaela Drafta.
 
Designerul Mihaela Drafta revine în atenţia iubitorilor modei cu o colecţie de rochii realizate special pentru această primavară. Albul este numitorul comun al noilor creaţii, iar piesele propuse de designer sunt potrivite pentru orice moment al zilei.
Citeşte blogul Mihaelei Drafta pe unica.ro!
Este o colecţie capsulă de rochii din bumbac, materiale fluide, voal natural şi broderie de bumbac. Rochia albă pentru o femeie este la fel precum cămaşa albă din garderoba unui bărbat. Nu trebuie să lipsească, este uşor de purtat şi poate fi accesorizată diferit pentru un prânz de afaceri sau o seară de cocktail”, declară designerul.
Colecţia Mihaelei Drafta include 20 de modele de rochii, creaţii elaborate cu aplicaţii de pietre sau paiete dar şi piese simple, ce se remarcă prin tăieturile deosebite şi versatilitate.
Propun femeilor o colecţie complexă, iar rochiile albe port fi purtate în timpul zilei în combinaţii soft, lejere, cu influenţe etno. Pentru seară recomand albul sexy, voluptos, înnobilat de pietre şi accesorii preţioase”, declară designerul.
Poze: Miss Turism România, superbă într-o rochie Mihaela Drafta
rochii albe mihaela drafta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter