Cum alegi rochia maxi care ţi se potriveşte. Află de la Carmen Negoiţă!

De Unica.ro, pe

Învaţă să-ţi alegi cea mai potrivită rochie maxi în funcţie de silueta ta. Carmen Negoiţă îţi dă cele mai bune sfaturi!
O fashionistă veritabilă, des apreciată pentru vestimentatiile și accesoriile cu care își face apariția la evenimentele mondene, Carmen Negoiță și-a creat deja un obicei în a publica pe blogul ei nu doar pictoriale cu cele mai în vogă haine și accesorii, dar și sfaturi practice pentru publicul ei feminin.
Astfel se face că, la începutul verii, Carmen vine în ajutorul femeilor de pretutindeni și oferă câteva reguli simple ce pot fi urmate atunci când își doresc să achiziționeze o rochie maxi, vaporoasă, perfectă pentru sezonul estival.

Alege rochia maxi în funcţie de silueta ta

1. Un mic secret pentru minione: o fustă sau o rochie prea lungă, până în pământ, nu face altceva decât să vă facă și mai scunde. Ea trebuie să se oprească până dasupra gleznei.
2. Evidențiați-vă talia! Acest lucru este posibil prin folosirea unei curele, poziționată chiar sub torace. În acest fel, veți avea o formă clepsidrică și veți oferi iluzia unor picioare mai lungi.
3. Natural. Renuntati la rochiile sau fustele strâmte din material sintetic. Vara pielea trebuie să respire și astfel e bine să alegeți materiale cu fibră naturală, cum ar fi bumbacul sau mătasea. Croiala trebuie să fie cât mai lejeră.
4. Atenție la picioare! Nu vă fie teamă să purtați rochii sau fuste maxi cu una sau chiar două despicături. Atât timp cât rochia este îndeajuns de amplă, nu veți ajunge în postura mai puțin plăcută prin care a trecut Angelina Jolie la Oscar 2012!
carmen negoita
Pentru a ilustra cât de cool și de lejere sunt rochiile maxi, Carmen Negoiță a realizat un shooting în centrul Bucureștiului, ocazie cu care a purtat un tricou Miss Selfridge, fusta Tess Chiscop, geantă Prada, ochelari de soare Reed Hrakoff, pantofi sport Adidas, ceas Tissot, orecum și un inedit lanț cu pandantiv în formă de buze roșii.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter