Machiajul retro, sofisticat şi elegant. Încearcă!

De Diana Sorescu, pe

Într-o vreme când orice e „vintage” e cool, de ce nu am încerca să ne machiem retro? Iată 4 vedete care au adoptat acest stil şi secretele lor de make up.

Machiaj retro

Machiajul retro trebuie realizat fără cusur. Femeile din anii 40-50 erau foarte atente la aspectul lor, extrem de îndrăzneţe în machiaj, dar totuşi feminine şi sofisticate.

Pentru un machiaj corect şi spectaculos, ai nevoie de un ten impecabil. Vei obţine asta dacă vei respecta regulile de bază: demachiere, tonifiere, hidratare, anticearcăn, primer, fond de ten, pudră. Află că femeile de atunci nu erau înnebunite după bronz, aşa că nuexagera! Un ten de porţelan va fi mult mai potrivit.

Machiajul ochilor trebuie să fie feminin, delicat, dar totuşi sexy şi provocator. O linie de eyeliner negru potenţată de o pereche de gene false sau un smoky eyes blurat, cu farduri sidefate, o să cucerească pe oricine.

Pentru buze, neapărat ruj roşu vibrant sau burgundy! Pont: foloseşte întotdeauna un creion de buze în acelaşi ton, pentru un contur perfect, aplică mereu rujul cu o pensulă specială, nu direct, iar pe deasupra nu uita de un strat de gloss transparent, pentru volum şi preţiozitate!

Puţin blush pe pomeţi şi poate o aluniţă falsă, plasată strategic, iar machiajul e gata!

Pentru ca efectul să fie deplin, nu uita de o coafură retro: ondule, cocuri maxi, păr vălurit şi prins chic cu agrafe!

Machiajul retro, sofisticat şi elegant. Încearcă!

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter