Genţi: tendinţe toamnă-iarnă 2011/ 2012

De Diana Sorescu, pe

Dacă în sezonul rece colecţiile vestimentare sunt descrise în tonuri mai închise, iată că pata de culoare vine de la genţi! Designerii propune pentru toamnă-iarnă 2011/ 2012 accesorii colorate!

Genţi colorate

La toamnă o să purtăm genţi colorate! Vorbim de modelul poştaş care se menţine în vogă, dar şi de clutch-uri înzestrate cu bretele ce pot fi purtate şi pe umăr.

Blugirl propun gentuţele din piele albastru electric, decorate cu ciucuri şi baretă metalică, iar la Kenzo găsim modele fixe, dreptunghiulare, într-o paletă dulce de culor, de la verde lime la galben şi mov.

Diane Von Furstenberg propune modelele jucăuşe, în mai multe nuanţe, cu inserţii de piele de piton, iar culoarea vedetă este aquamarine. Tot pielea de piton este preferata şi celor de la Vuitton, care merg pe clutch-uri viu colorate, de la galben solar la tangerine.

Genţi: tendinţe toamnă-iarnă 2011/ 2012

La polul opus, Daniela Gregis ne recomandă genţile-sac, foarte încăpătoare, din materiale eco. Vedeta colecţiei este geanta-mozaic, croşetată.

Bleumarin aduce în prim plan genţile minimaliste, în culori vibrante, ce aduc ca şi aspect cu deja celebra geantă Hermes Birkin, iar pielea de piton este şi alegerea celor de la Dior.

Chloe ne încântă cu modelele foarte încăpătoare, tip rucsac, în culori elegante şi sobre: burgundy, verde tare, olive, cărămiziu sau kaki.

Genţi: tendinţe toamnă-iarnă 2011/ 2012

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter