Geanta pe care toate femeile o vor purta în primăvara asta

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 15 martie 2018, 16:00
Anul acesta, începutul sezonului cald va fi - din punct de vedere al accesoriilor, cel puțin - cât de poate de șic și de colorat! Am vrut să aflăm ce model de geantă se va purta cel mai mult primăvara aceasta, motiv pentru care ne-am îndreptat atenția spre propunerile designerilor!

Fără doar și poate, un anumit tip de geantă va fi accesoriul-cheie în această primăvară. Vezi despre ce model de geantă este vorba și investește și tu într-un astfel de accesoriu!

Cum arată geanta-vedetă a primăverii

Dacă vrei să-ți cumperi o geantă nouă și nu știi încă ce model să alegi, îți spunem noi – ia-ți o geantă mică, dreptunghiulară! Acesta este accesoriul must have al primăverii, accesoriul pe care foarte mulți designeri celebri l-au inclus în colecțiile lor, în acest sezon.

ce genți se poartă primăvara asta 2018

Foto sus – Balmain, Chanel, Chloe, Dior

Indiferent de culoarea pe care o preferi, indiferent de imprimeu, aplicații sau detalii, geanta mică, dreptunghiulară este geanta care se va purta cel mai mult primăvara asta! Iar dacă nu ne crezi, aruncă doar o privire pe fotografiile de pe catwalk-urile internaționale. Te vei convinge singură!

gentile primăverii 2018

Foto sus – Elie Saab, Giambattista Valli, Louis Vuitton, Thorm Browne

Ce genți se mai poartă sezonul acesta

Dacă nu îți place geanta mică, dreptunghiulară – geanta must have a primăverii – sau dacă ai deja în colecția ta un astfel de accesoriu, poți investi într-o geantă mică, rotundă. Și acest model se va purta mult în sezonul cald, după cum am văzut în propunerile designerilor. Iată câteva modele pe care le-am admirat pe podiumurile internaționale.

genti rotunde

Foto sus – Chloe, Chanel, Louis Vuitton

Vezi șiVIDEO. Cum se fabrică o geantă

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter