Ea este pălăriera tuturor capetelor încoronate ale Europei

De Geo Berciu, pe

Pălăria este un accesoriu deosebit şi nonconformist, iar creatoarea blegiană Fabienne Delvigne a reuşit să se impună pe o piaţă exclusivistă

În zilele noastre, pălăria a ajuns să fie asociată cu statutul social, asta şi pentru că, după al doilea război mondial acest accesoriu fascinant a devenit apanajul înaltei societăţi sau al personalităţilor din diverse domenii. Cu atât mai interesantă este povestea belgiencei Fabienne Delvigne, care, de la 23 de ani, creează pălării. Deşi cercul celor care furnizează articole pentru marile case regale al Europei este unul închis, tânăra pălărieră a reuşit să pătrundă prin talentul şi perseverenţa de care a dat dovadă.
Ea este pălăriera tuturor capetelor încoronate ale Europei
Acum, creaţiile ei sunt purtate de toate doamnele cu sânge albastru din lume, care nu îşi pot imagina o ieşire sofisticată fără o pălărie care să poată semnătura Fabienne Delvigne. Excentrica artistă, care nu a ezitat să le propună viitoarelor cliente modele ieşite din comun, este în prezent furnizoarea oficială a Casei regale din Belgia, câştigându-şi un loc binemeritat în galeria brandurilor de lux.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter