Eva Longoria şi Vanessa Williams, rochii identice. Votează!

De Diana Sorescu, pe

Bătălia rochiilor identice se duce săptămâna aceasta între Eva Longoria şi Vanessa Williams. Ambele au purtat o superbă creaţie Marchesa, cu volane. Votează-o pe cea mai stilată!

Eva Longoria Versus Vanessa Williams

–    Frumoasa „nevastă disperată”, Eva Longoria, a purtat rochia la un eveniment de covor roşu, o gală caritabilă, în 2009. Vanessa Williams a optat pentru aceeaşi rochie din colecţia Marchesa acum o lună, cu ocazia decernării unori premii. Ea chiar a primit trofeul 2011 Icon of Style din partea Syracuse University.

Rochia

–    Rochia este Marchesa, o creaţie spumoasă, cu volănaşe feminine din tul şi mătase, înnobilată cu un brâu preţios, cu fir de aur şi cristale.

Accesorii

–    Eva a asortat rochiei albe o pereche de pantofi decupaţi auriu metalizat, cercei cu diamante şi un coc lejer, pe o parte.
Vanessa a abordat un look mai modern, cu sandale stropite cu ţinte şi cristale, cercei creolă şi păr despletit.

Chiar dacă Vanessa arată impecabil la cei 48 de ani, rochia nu pare destul de sofisticată şi rafinată pentru un asemenea eveniment, unde a mai fost şi răsplătită cu titlul de fashion icon. În ceea ce mă priveşte, look-ul romantic şi feminin abordat de Eva mi se pare cuceritor.

Aşadar, votul meu merge la Eva. Tu pe cine alegi?

Eva Longoria şi Vanessa Williams, rochii identice. Votează!

Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter