Cum porti pantalonii din piele lacuita

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 17 noiembrie 2017, 19:55
Iata cateva modalitati la indemana si stylish de a purta unii dintre cei mai cool pantaloni din gardeoba ta.

Pantalonii din piele lacuita sunt un trend major in acest sezon si n-ar trebui sa-ti lipseasca din arsenalul de piese stylish pentru aceasta iarna. Poarta-i pe strada in toiul zilei ori la evenimente de seara, nu prea ar trebui sa-ti impui limite cand vine vorba de aceasta piesa eminamente cool. Poate ca la birou nu sunt cei mai potrivite, deoarece orele numeroase petrecute pe scaun nu le vor face cinste, dar poarta-i fara retineri in timpul tau liber. Nu esti prea sigura cum ar trebui sa-i integrezi in tinute? Ca sa-ti venim in ajutor, am gandit cateva variante de styling in care ai putea sa-i incluzi cu succes.

Cu pulover colorat

Ai o pereche de pantaloni din piele lacuita rosie? Poart-o cu un pulover intr-o culoare contrastanta, oranj ori mov, din casmir, lana virgina ori mohair. Noi iti recomandam acest pulover de culoarea liliacului, care va da tinutei un aspect fresh si foarte actual.

pulover calduros

Shop now: departmentstore.ro, 179,9 lei

Cu tricou

Alege un tricou cu mesaj powerful, feminist ori poarta-ti la vedere preferintele muzicale. Adauga mixului un sacou supradimensionat si o basca, pentru un look ultra sic. Poti opta si pentru tricourile albe, daca doresti o varianta de styling mai safe.

tricou cool

Shop now: departmentstore.ro, 79,9 lei

Cu top elegant

Alege un top elegant cu broderie aplicata si cu maneci bufante pentru a da tinutei o usoara nota romantica. Noi iti recomandam topul de mai jos si subliniem necesitatea centurii in acest mix.

bluza neagra

Shop now: departmentstore.ro 119,9 lei

Cu maiou tricotat

Maioul tricotat e una dintre alegerile atipice, dar de efect in combinatie cu pantalonii din piele lacuita, fie ca alegi sa-i porti cu o pereche de culoare rosie ori ii preferi negrii. Singurul aspect de care trebuie sa tii cont este ca pantalonii sa aiba talie inalta.

top colorat

Shop now: departmentstore.ro  89,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter