Carmen Negoiță ne învaţă cum să accesorizăm ia românească

De Diana Zagrean, pe

Învaţă de la fashion bloggerul Carmen Negoiță cum să accesorizezi corect ia românească, foarte la modă în acest sezon. Vezi cum o asortezi, în funcţie de ocazie.
 
Ia a devenit, în ultimii ani, o piesă vestimentară des folosită chiar și de starurile de la Hollywood. Cămașa din pânză topită cu motive tradiționale românești va fi, probabil, tot timpul în tendințe ținând cont și de faptul că este ușor accesorizabilă. Fashion bloggerul Carmen Negoiță a realizat până în prezent mai multe pictoriale pe această temă pentru blogul său www.carmennegoita.com și le explică acum pasionatelor de modă cât de ușor poate fi accesorizată.
„Ia este ușor de introdus în mai multe tipuri de outfituri. Vara aceasta o puteți purta cu pantaloni scurți, inclusiv de jeans, sau cu fuste simple. O puteți purta cu o pereche de jeanși lungi, skinny, cu pantofi stiletto, și asta nu doar la o ieșire în oraș, ci și la locul de muncă acolo unde nu există un dress code foarte rigid. În plus, purtată la o ținută masculină, ia poate da o notă de feminitate. Cred că ia se va purta întotdeauna”, declară Carmen Negoiță.
Carmen Negoiță  ne învaţă cum să accesorizăm ia românească
Carmen Negoiță este unul din cei mai renumiți fashion bloggeri români la nivel internațional. Are la activ peste 100 de editoriale foto realizate pentru blogul www.carmennegoita.com sau pentru proiecte internaționale, prin intermediul cărora le prezintă cititorilor săi diferite trenduri fashion și modalități de îmbinare a pieselor vestimentare sau de accesorizare a outfiturilor pe care le creează.
Fashion bloggerul român a fost invitat la New York Fashion Week, Barcelona Fashion Week și London Fashion Week, fiind intervievată și fotografiată pentru publicații internaționale precum Washington Post, Harper’s Bazaar, Marie Claire, Vanity Fair, Daily Mail sau Associated Press.
Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter