Cum poți purta blana la haine casual ca să fii cool, by Carmen Negoiță

De Unica.ro, pe

Fashion bloggerul Carmen Negoiță subliniază că blana poate fi purtată și ca accesoriu casual, nu doar la ținute foarte elegante.
Fashionista a realizat un editorial pentru blogul său www.carmennegoita.com  în care poartă haină, capă și vestă de blană, peste pantaloni scurți sau rochie scurtă de club. Pentru această ședință foto, Carmen Negoiță a adoptat și un nou look, ondulându-și părul în stilul Rihannei și vopsindu-l într-un roșu puternic.

Carmen Negoiță menționează cum pot fi acecesorizate blănurile, naturale sau ecologice, pentru a crea ținute cool.

Cum poți purta blana la haine casual ca să fii cool, by Carmen Negoiță

Cum poți purta blana la haine casual ca să fii cool!

Blana poate fi purtată și în alt mod, decât cel clasic. De obicei doamnele poartă blană la rochii de seară sau la ținute foarte elegante. Putem să o purtăm însă la jeanși, cu botine, stiletto sau chiar o pereche de încălțări plate. Pantofii fac diferenta și îi puteți alege în funcție de locul unde mergeți.

Ceea ce am dorit să arăt prin acest pictorial este că blana poate fi și o piesă extravagantă. Purtată cu pantaloni scurți, metalici, cizme lungi și un body, poate să fie o ținută perfectă pentru o seară de club, iar cu ea nu veți simți frigul.

Cum poți purta blana la haine casual ca să fii cool, by Carmen Negoiță

De asemenea, vestele din blană mi se par foarte ușor de purtat, peste orice, inclusiv un palton. Suprapunerile sunt foarte ingenioase și au întotdeauna efect. Eu am ales să o pun peste o jachetă cu umerii supradimensionați pentru a crea această iluzie de vestă de blană cu umeri din textil.

Cum poți purta blana la haine casual ca să fii cool, by Carmen Negoiță

Combinațiile de pe bog sunt, în mod voit, puțin extravagante, dar de la aceste idei se pot crea ținute de club, petrecere sau pentru seri în oraș. Luați ideea principală și jucați-vă cu piesele pe care le aveți acasă. Totul este să vă simțiți confortabil și să vă reprezinte”, declară Carmen Negoiță.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter