Căciula, şapcă sau pălărie? Vezi ce accesorii de iarnă preferă vedetele!

De Unica.ro, pe

Una dintre dilemele cu care ne confruntam in anotimpul rece: cu ce ne acoperim capul? Caciula, sapca sau palarie? Desigur, nu vrem doar sa ne protejam de frig, ci sa fim si in tendinte… Inspira-te din look-ul vedetelor (Anne Hathaway, Cameron Diaz sau Jessica Alba) si alege ce-ti place si ce-ti vine mai bine.
Pentru un look de printesa nordica, iti recomandam sa alegi o caciula de blana (mai ales ca este si… calduroasa, un aspect deloc de neglijat iarna!).  Anne Hathaway a combinat-o intr-un mod inedit cu o pufoaica neagra si accesorii copilaresti: manusi tricotate si geanta cu imprimeu pop.

Daca o caciula din blana ti se pare prea pretentioasa, opteaza pentru varianta mai simpla si la indemana oricui: caciula din lana. Varianta preferata si de Cameron Diaz, Sarah Jessica Parker si Taylor Swift. Se poarta usor pe spate, pentru a lasa bretonul liber si se asorteaza de minune tinutelor casual.

Una dintre dilemele cu care ne confruntam in anotimpul rece: cu ce ne acoperim capul? Caciula, sapca sau palarie? Desigur, nu vrem doar sa ne protejam de frig, ci sa fim si in tendinte… Inspira-te din look-ul vedetelor (Anne Hathaway, Cameron Diaz sau Jessica Alba) si alege ce-ti place si ce-ti vine mai bine!

Mai mult ponturi şi poze edificatoare găseşti pe viva.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter