Anca Rusu, superbă într-o rochie delicată

De Erika Chivu, pe

Anca Rusu a fost o apariţie superbă la o licitaţie caritabilă pe care a prezentat-o împreună cu Andrei Nourescu. Cei doi au strâns peste un miliard de lei vechi.
Anca Rusu a fost superbă într-o rochie vaporoasă şi delicată cu bustul din pene. A purtat o coafură simplă, care i-a venit de minune.
În plus, vedeta s-a descurcat de minune, deşi a afost într-o postură inedită, aceea de a conduce o licitaţie. Anca şi colegul ei, Andrei Nourescu au reuşit să vândă absolut toate obiectele pe care le-au avut in licitaţie, aceasta având un scop caritabil, organizată de ascociaţia M.A.M.E. în sprijinul copiiilor bolnavi din România.
Anca Rusu, delicată şi rafinată pe covorul roşu. Vezi pozele!
Anca Rusu şi Andrei Nourescu nu numai că au prezentat Balul Stelelor, care a avut loc la Marriott, dar au şi licitat ei înşişi pentru diverse obiecte. In doar două ore, s-au obţinut de la cei din sală peste 1 miliard de lei vechi!

Anca Rusu a oferit gazdelor un tablou pictat de ea, care şi-a dublat preţul în timpul licitaţiei şi a fost adjudecat cu 10 milioane de lei vechi!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter