7 rochii superbe pe care trebuie să le ai!

De Diana Sorescu, pe

Vara e pe sfârşite, iar unica.ro face o retrospectivă a celor mai frumoase rochii, modele pe care le poţi purta şi la toamnă! Ce zici de o rochiţă albastru cobalt? Dar de una cu broderie?
Moda verii a fost extrem de feminină şi delicată, iar toamna nu se dezice trendului. Iată 7 modele de rochii pe val în sezonul cald, ce accesorizate potrivit, vor fi perfecte şi la toamnă!

Rochia minimalistă albastru cobalt de la Guess va arăta perfect cu o geacă neagră din piele şi o pereche de cizme cu platformă şi carâmb înalt, iar diafana rochiţă dantelată semnată Carmen Ormensian se va mixa de minune cu o pereche de botine scurte camel şi o geacă de blugi!

Aşadar, înlocuieşte sandalele şi pantofii decupaţi cu cizme, botine ori bocanci, pe care asortează-i la rochiţe! Nu uita de blazer, sacou, geaca de piele şi cea din denim!

Rochia bandaj şi cea midi, cu imprimeu floral, se vor menţine în top, aşa că nu ezita să îţi achiziţionezi aceste modele.

7 rochii superbe pe care trebuie să le ai!

De asemenea, o rochie maxi din bumbac, cu dungi, este piesa cheie atât pentru un look lejer de vară, cât şi pentru unul numai bun de toamnă! Cu o pereche de bocanci, o geacă de motor cu ţinte şi o pereche de ochelari aviator o sa alcătuieşti o ţinută rock, demnă de un superstar!

Şi o rochie cu parfum retro, gen sarafan, e binevenită în garderoba ta! Propunerea Cristinei Zegrea este un model fără mâneci, cu guler înalt şi aplicaţie pe o parte.

7 rochii superbe pe care trebuie să le ai!

Foto: fashioup.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter