Mădălina Ghenea, sexy într-o rochie „bandaj”

De Unica.ro, pe

Mădălina Ghenea a fost incredibil de sexy pe covorul roşu al galei Premio Afrodite 2013, din Italia. Uite ce rochie superbă a purtat!
Mădălina Ghenea a fost întruchiparea perfecţiunii marţi seară la gala premiilor Afrodite 2013. Ea a purtat o rochie stil bandaj nude, foarte mulată, care i-a scos în evidenţă formele, şi o pereche de sandale albe.A renunţat la colier, dar a purtat o pereche de cecei candelabru.
Ne place machiajul smokey eyes, care îi pune în evidenţă ochii superbi, mai ales că buzele au fost nude. Coafura Mădălinei a fost naturală, cu o cărare pe mijloc.
madalina ghenea
Gala „Premio Afrodite” premiază femeile cu rezultate deosebite în showbiz-ul italian. Anul acesta, printre femeiele premiate s-a numărat şi vedeta noastră.
Mădălina Ghenea s-a născut în Slatina, dar la numai 15 ani şi-a început cariera în modă, aşa că a început să călătorească foarte mult. După cum a declarat, este „cetăţean al lumii, cu viaţa într-o valiză”. Cariera a purtat-o şi în SUA, la Hollywood, unde l-a cunoscut pe Gerard Butler, unul din cei mai râvniţi burlaci. Relaţia cu acesta a făcut-o faimoasă pe Mădălina în toată lumea.
madalina ghenea

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter