7 bluze de toamna inedite pe care trebuie sa le ai!

De Unica.ro, pe Ultimul update Joi, 12 octombrie 2017, 14:36
In sezonul rece te gandesti numai la pulovere? Sa stii ca nu sunt singura optiune calduroasa si confortabila. Uneori o bluza sau un hanorac poate fi o optiune la fel de comoda, dar infinit mai stylish! Convinge-te singura descoperind selectia noastra de bluze de toamna inedite!

Pop-art

Ce poate fi mai cool si neasteptat decat aceasta combinatie de dungi, Marilyn Monroe si cultura pop-art?! Poate combinatia dintre aceasta bluza si o fusta din tulle intr-o culoare aprinsa? Sau poate aceasta bluza si o pereche de pantaloni pana la glezna din stofa? Hmm…ambele combinatii merita incercate!

pulover rosu

SHOP NOW: departmentstore.ro, 339.90 lei

Athleisure

Iubim stilul athleisure dintotdeauna, chiar si dinainte sa fie un super-trend. Piesele sport sunt confortabile, colorate si au un aer uber-cool. Asa cum este acest hanorac! Il poti purta alaturi de alte piese sport sau este chiar indicat sa il integrezi in tinute de street style impreuna cu piese dintr-un registru stilistic total diferit. Poarta-l astfel cu o fusta midi plisata cu un imprimeu inflorat, sau de ce nu, cu o pereche de pantaloni de catifea fuchsia.

atleisure

SHOP NOW: departmentstore.ro,  219.9 lei

Monocrom

Piesele monocrome with a twist vor fi mereu actuale si usor adaptabile la diferite stylinguri. Poarta aceasta bluza cu o pereche de pantaloni de piele pana la glezna si botine tip soseta intr-o culoare aprinsa!

pulover monocrom

SHOP NOW: departmentstore.ro,  159.90 lei

Psihadelic

Sezonul acesta printurile psihadelice au fost preferatele designerilor! Bluza ne-a atras atentia prin imprimeul grafic unic si detaliile de volane. Se potriveste de minune cu o pereche de blugi deconstruiti intr-o nuanta inchisa si o pereche de botine cu varful ascutit!

pulover psihadelic

SHOP NOW: departmentstore.ro,  159.90 lei

Grunge

Hanoracul grunge desirat este o piesa statement pe care o poti purta impreuna cu piese contrastante ca o pereche de pantaloni de costum in carouri sau in dungi si o pereche de sneakersi intr-o culoare aprinsa. Va arata la fel de fabulos si cu o fusta plisata in stil preppy si o pereche de bocanci.

bluza grunge

SHOP NOW: departmentstore.ro,   379.00 lei

Funny-logo

Tricourile, bluzele si hanoracele cu logouri sunt foarte IN de doua sezoane incoace. Iar aceasta bluza cu logo funny este un mod sigur de a obtine o tinuta diferita! Poart-o impreuna cu blugi mom fit si pantofi vintage, cu toc gros.

bluza departmentstore

SHOP NOW: departmentstore.ro,  469.90 lei

Volane

Nu putem renunta la volane! Mai ales daca sunt voluminoase si au printuri diferite in carouri- cel mai hot imprimeu al toamnei. Poarta aceasta bluza cu o pereche de blugi negri tip culottes sau pantaloni din piele si o pereche de cizme scurte.

bluza departmentstore

SHOP NOW: departmentstore.ro,  699.90 lei

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter