5 piese argintii pe care trebuie sa le ai

De Unica.ro, pe
Chiar daca argintiul te duce cu gandul la tinute nu foarte practice si este prin definitie o nuanta indrazneata, variantele propuse de designeri pentru acest sezon sunt mai usor de abordat si de mixat ca niciodata.

Argintiul a luat forma rochiei fluide la Bottega Veneta, topului cu paiete la Oscar de la Renta sau a celui cu aplicatii de cristale la Saint Laurent. Am selectat cinci piese pe care le poti integra in arsenalul tau de sezon si pe care le poti asocia cu usurinta cu hainele pe care deja le ai in garderoba.

Rochia midi

Rochia midi face furori sezonul acesta, iar dac-o alegi intr-o nuanta vibranta, cum este aceasta argintie, vei avea o aparitie stylish si actuala. Are spatele gol, iar manecile din volane ii ofera un plus de feminitate. O poti purta cu pantofi ori sandale cu aplicatii de cristale ca cei propusi de Miu Miu pentru acest sezon.

rochie argintie

Shop now:

departmentstore.ro,  349.50 lei

Fusta dreapta

Aceasta fusta cu croi drept si fermoar poate fi mixata cu pulovere supradimensionate sau cu o helanca ori un sweatshirt in nuante de albastru, negru sau gri. Mixeaz-o cu pantofi statement ori cu cizme negre foarte inalte, ca in showul Balenciaga.

fusta argintie

Shop now:

departmentstore.ro, 59,90 lei

Escarpenii clasici

Pantofii din piele argintie pot fi purtati atat la tinutele de zi, cat si la cele de seara. Poarta-i cu o pereche de pantaloni-tigareta si cu un sacou oversized sau cu un total look gri.

pantofi argintii

Shop now:

departmentstore.ro, 329,9 lei

Topul cu bretele spaghetti

Putine lucruri sunt mai sexy decat bretelele spaghetti, asa ca acest top este o achizitie sigură. Adauga o fusta midi plisata, pantofi retro si pregateste-te sa intorci priviri.

top argintiu

Shop now:

departmentstore.ro, 59,90 lei

Cerceii opulenti

Accesorizarea cu cercei supradimensionati ar trebui sa-ti intre in reflex, deoarece sunt un adevarat game-changer atunci cand vine vorba de a scoate un outfit din zona previzibila.

cercei opulenti

Shop now:

departmentstore.ro, 545 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter