5 fuste mini perfecte pentru acest sezon

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 13 noiembrie 2017, 18:34
Am selectat cinci fuste numai bune de purtat in perioada aceasta, fie ca le integrezi in outfiturile tale de seara sau in cele de street style.

Fustele mini sunt una dintre alternativele mai putin previzibile pentru care iti sugeram sa optezi in acest sezon. Cu strasuri, cu volane ori cu snururi, alege-le pe cele care ti se potrivesc si mixeaza-le cu pulovere cosy, supradimensionate, pentru a obtine tinute stylish de zi sau cu bluze cu aplicatii, din dantela ori materiale pretioase, pentru tinutele de seara. Si nu te lasa intimidata de vreme, poarta-le cu dresuri, cizme si un mantou mai lung in zilele friguroase.

Fusta din latex

Este una dintre acele piese care pot transforma un outfit instantaneu, tot ce trebuie sa faci este s-o integrezi corect in tinute. Poart-o cu pulovere din casmir, supradimensionate, ori cu malete in culori vibrante si cu cizme ori botine.

fusta latex

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Fusta cu aplicatii

Aplicatiile dau acestei fuste acea nota glam care te va inspira s-o porti la party-uri sau la iesirile in club cu prienenii. Este perfecta pentru outfiturile de seara. Poart-o cu bluze din dantela ori din alte materiale pretioase si cu cizme inalte.

fusta cu aplicatii

Shop now: departmentstore.ro, 159,9 lei

Fusta cu volane

Aceasta fusta e o piesa statement, deci piesele pe care le alegi in completarea tinutei n-ar trebui sa fie foarte complicate din punctul de vedere al design-ului. Asadar, alege o maleta neagra sau intr-o culoare vibranta ori o bluza ca in imaginea de mai jos si, ca sa obtii un look desavarsit, completeaza outfitul cu cizme inalte.

fusta cu volane

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Fusta cu snururi

Integreaz-o in outfituri de inspiratie punk pentru a obtine look-uri empowering si edgy sau realizeaza tinute mai putin previzibile, optand pentru o maleta si o pereche de pantofi stiletto, iar o sapca si un sacoul supradimensionat iti vor transforma outfitul intr-unul ultra cool.

fusta cu snururi

Shop now: departmentstore.ro 1.000 lei

Fusta de seara

Mixeaz-o cu o bluza din acelasi material, ca in exemplul de mai jos, cu umerii dezgoliti si cu manecile bufante sau cu o camasa cu un design asemanator. Cizmele inalte sunt un must-have in acest context.

fusta de seara

Shop now: departmentstore.ro 159,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter