4 printuri cool de purtat in aceasta toamna

De Unica.ro, pe
Un lucru este cert – ne plac printurile! Iata patru printuri clasice si variantele nenumarate de outfituri in care le poti integra.

Printurile sunt un must-have in sezonul toamna-iarna 2017-2018. Poarta-le dupa bunul plac, mixeaza-le cu piese uni sau cu alte printuri. Orice e permis! Bineinteles, cu masura si cu abilitati bine antrenate de styling. Avem patru printuri clasice – dungi, floral, cu buline si tartan – care pot veni in orice forma, de la tricouri, bluze stylish pana la rochii vaporoase si pantaloni mulati. Pune-le in contextul potrivit si vei obtine outfituri surprinzatoare.

Dungi

Imprimeul cu dungi e unul dintre printurile care sigur se regasesc in garderoba ta. Dar poate e cazul sa incerci si o varianta care se indeparteaza de clasicele dungi alb-negru ori alb-bleumarin. Alege aceasta bluza cu imprimeu pop-art si da o nota cool outfiturilor tale. Poart-o cu fuste midi plisate si bocanci din piele lacuita.

dungi

Shop now:

departmentstore.ro, 399,9 lei

Floral

O rochie vaporoasa, cu imprimeu floral, poate fi piesa centrala intr-un outfit cu accente romantice, daca o porti cu un pulover supradimensionat ori un cardigan din casmir, dar poar poate capata un vibe edgy daca o porti cu un sacou si cu bocanci de inspiratie vintage.

imprimeu floral

Shop now:

departmentstore.ro, 319,9 lei

Buline

Integreaza aceasta bluza vintage in outfiturile tale pentru birou, ori poart-o in timpul liber cu jeansi cu talie inalta ori o fusta-pantalon trei sferturi, din denim. Pentru un look de seara, combin-o cu un sacou cambrat, cu umeri proeminenti, pantaloni-tigareta si botine cu varf ascutit.

buline

Shop now:

departmentstore.ro, 159,9 lei

Tartan

Tartanul e printul-vedeta al sezonului, asa ca oricum ai alege sa-l porti, vei obtine lookuri actuale. Poarta aceasta fusta cu un sacou supradimensionat, dresuri negre transparente si pantofi clasici, stiletto pentru un look sexy.

tartan

Shop now:

departmentstore.ro, 89,9 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter