4 modele atipice de botine pe care trebuie sa le ai

De Unica.ro, pe Ultimul update Vineri, 10 noiembrie 2017, 16:01
Iti prezentam cateva modele de botine versatile care se regasesc in tendintele sezonului si pe care le poti integra intr-o gama larga de tinute.

Ca in fiecare sezon, ne atasam de obiectele vestimentare pe care le purtam, iar unele dintre ele ajung sa fie preferatele noastre, si gasim orice scuza pentru a le integra in outfituri. Cam asa va sta treaba si cu botinele pe care ti le sugeram mai jos, pentru ca sunt usor de purtat, comode si vor face deliciul outfiturilor tale in acest sezon. Ne-am gandit sa ne indepartam un pic de culorile inchise si sa-ti propunem variante colorate, cu texturi si forme care iti vor scoate usor tinutele din zona previzibila. Iata care sunt sugestiile noastre si cum ar trebui sa le integrezi in outfituri.

Catifea

Integreaza aceste botine in ansambluri din catifea, nu vor fi puse niciunde mai bine in valoare decat langa alte piese din catifea. Realizeaza un total look din pataloni si sacou si adauga o poseta din acelasi registru.

botine rosii

Shop now: departmentstore.ro, 139,9 lei

Floral

Cel mai bine le poti integra in tinute care respecta textura acestor botine, unul dintre trendurile majore ale sezonului fiind asortarea printului ori texturii pantofilor si a gentilor cu restul tinutei.

botine florale

Shop now: departmentstore.ro, 249,9 lei

Caramiziu

Bucura-te de ele cat inca iti permite vremea, poarta-le la total look-uri care pastreaza aceasta nuanta ori cu rochii din tricot lungi. Le mai poti integra in outfituri mai relaxate, cu pantaloni largi, trei sferturi ori cu jeansi.

botine caramizii

Shop now: departmentstore.ro, 199,9 lei

Gri + negru

Poarta aceste botine cu un costum gri sau negru ori cu print tartan pentru un look desavarsit pentru birou. Daca doresti sa le integrezi in outfituri mai casual, poarta-le cu jeansi skinny, cu talie inalta ori cu pantaloni tigareta.

botine negre

Shop now: departmentstore.ro, 1.399 lei

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter