3 itemuri de blană pe care trebuie să le ai

De Diana Sorescu, pe

Vesta, haina şi căciula de blană sunt 3 articole vestimentare must have în sezonul rece. Piesele pe care le-am ales poartă semnătura H&M şi vor fi disponibile în magazine în curând.

Articole de blană

  Vesta de blană este un articol versatil, călduros şi stylish, aşadar un item de bază în garderoba ta de iarnă. Poţi să o combini cu leggings de piele şi botine, cu jeanşi skinny sau evazaţi, cu colanţi negri şi pantaloni scurţi de blugi sau pantaloni tip harem, aşa cum îţi propune Silvia, colega mea.
 
Mixează o maletă pe gât cu o vestuţă alb vanilat, de blană, cu o pereche de pantaloni orientali burgundy şi o botine camel. Nişte accesorii aurii o să completeze fabulos această ţinută.
 
Căciula de blană în stil rusesc nu trebuie să-ţi lipsească din garderobă. Alege modelele pufoase, de calitate, din blăniţă maro, neagră, albă sau roşcată. Un ruj roşu o să fie mereu binevenit, mai ales că acest item îţi încadrează faţa.
 
Alătur-o ţinutelor military şi casual chic. Dacă vrei să fii elegantă, acest model nu este cel mai inspirat.
 
Atunci când îţi doreşti un look preţios, de divă, o haină din blană eco o să facă minuni! Sezonul acesta se poartă cele scurte, până la linia şoldurilor, în nuanţe plăcute de bleumarin, merlot, gri sau verde mentă.
 
Combină-le cu pantaloni de piele sau rochii maxi din tricot şi pluseză cu plicuri mari, metalice. O pereche de ochelari de soare o să întregească look-ul de superstar!
 
Aşadar, nu uita: vestă, haină şi căciula de blană!
 
Spor la shopping şi vizitează şi magazinul shop.unica.ro! Vei găsi ce îţi doreşti!
 
3 itemuri de blană pe care trebuie să le ai
 
Foto: Silvia Postolatiev, Diana Sorescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter