Horoscop: Cum stai cu dragostea în luna martie

De Diana Zagrean, pe

A venit primăvara şi astrele se aliniază pentru un nou an plin de iubire. Dacă Dragobetele şi Sfântul Valentin nu v-au găsit ămbrăţişaţi, nu e timpul pierdut. Vezi cum stai cu dragostea în luna martie.

BERBEC

22 martie – 20 aprilie
La începutul lunii, Saturn intră în casa a VI-a, casa muncii, de aceea vei avea multe de rezolvat la locul de muncă. Până pe 8 e bine să nu accepţi nicio cerere în căsătorie, deoarece Venus este retrogradă şi va reveni la cursul său normal abia după această dată. Dacă eşti deja măritată, te confrunţi acum cu o problemă mai veche pe care ai lăsat-o nerezolvată, iar acum e momentul să scapi de ea, odată pentru totdeauna.

TAUR

21 aprilie – 21 mai
Proiectele legate de casă continuă şi în martie, ocupându-ţi timpul. O prietenă trece printr-o criză, aşa că pregăteşte-te să-i fii alături. Cu finanţele te descurci destul de bine, graţie poziţiei în care se află Jupiter şi Pluto. În dragoste, Saturn în casa a V-a favorizează legăturile amoroase de durată. Nu fi prea exigentă cu cei din familie!

GEMENI

22 mai – 22 iunie
În plan profesional, surprizele te aşteaptă la fiecare cotitură. În primele două săptămâni din lună trebuie să fii pregătită să-ţi schimbi într-o oarecare măsură stilul de viaţă. Sentimental te afli în perioada marilor căutări, iar Venus promite că, dacă ratezi şansa în martie, norocul îţi va mai surâde până la sfârşitul anului.

RAC

23 iunie – 22 iulie
Planurile de nuntă pot să mai aştepte până în decembrie sau ianuarie, când Jupiter se află în casa căsniciei. Nu îţi asuma riscuri inutile, deoarece Neptun te predispune la pierderi mari. În martie ai şanse mari să începi o relaţie promiţătoare. Dacă ţi-ai găsit deja alesul, drumurile voastre se vor intersecta şi în plan profesional.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter