Trucuri de frumusete din jurul lumii

De Revista Unica, pe

Ingrediente exotice, retete inedite si extracte ce-ti vor face parul si pielea sa arate minunat! Te invitam intr-o calatorie virtuala in jurul globului si-ti dezvaluim secrete de infrumusetare care chiar functioneaza! Descopera o parte din trucuri in articolul de mai jos si mult mai multe in revista Unica de august, recent aparuta la chioscuri.

Trandafir bulgaresc

Trandafirul este un ingredient des intalnit in produsele de infrumusetare din Bulgaria. Insa, cel mai faimos produs este apa de trandafiri, care face minuni pentru ten. Alege un produs cu extracte organice si verifica lista de ingrediente, mai ales daca ai tenul sensibil. Alcoolul sau parfumul sunt iritante pentru ten.

Argila pentru ten si par

Femeile din Japonia folosesc argila atat pentru ten cat si pentru scalp. Aceasta absoarbe excesul de sebum, lasand parul curat si matasos. Aplica o masca din argila si apa plata pe scalp, maseaza si lasa amestecul sa actionize 5 minute. Spala-ti parul in mod normal.

Baie relaxanta

In Franta, femeile obisnuiesc sa-si prepare bai relaxante cu ingredientele pe care le au in bucatarie. Pentru un usor efect regenerator, adauga 2 cani de lapte si cateva linguri de miere in apa din cada si relaxeaza-te. Dupa baie, foloseste o lotiune hidratanta.

Adio, matreata

Un truc din Australia ne invata cum sa scapam de matreata: adauga cateva picaturi de ulei de Tea Tree (arbore de ceai) in sampon. Acesta are proprietati antibacteriene si antifungice. Nu-l aplica insa direct pe piele, fiind un ulei esential concentrat, poate cauza iritatii. Foloseste-l numai in amestec cu alte produse sau uleiuri vegetale (de masline, de cocos, de argan, de migdale etc.)

Calatorie virtuala in Finlanda

Secretul femeilor din Finlanda este sauna. Cateva sedinte de sauna pe luna iti vor curata pielea, dandu-i o stralucire aparte. In plus, sauna relaxeaza si detensioneaza musculatura. Dupa o sedinta de 5-10 minute, poti sa optezi pentru un tratament de exfoliere, folosind un gomaj. Nu uita ca la final sa hidratezi pielea cu un unt de corp sau o lotiune hidratanta.
Text: Simona Prisacariu
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter