Produse care nu ar trebui să-ţi lipsească din trusa de machiaj

De Sandra S., pe

Oricum ţi-ar plăcea să te machiezi, cât mai simplu, de zi, sau elegant pentru fiecare seară în oraş, ai nevoie de anumite produse. Află care produse de machiaj nu ar trebui să-ţi lipsească din trusă:

BB cream cu factor de protecţie solară

O cremă pe care o aplici foarte uşor cu degetele şi care îţi ascunde micile imperfecţiuni de la prima folosire. Nu este fond de ten, dar poate juca rolul unui astfel de produs. Neapărat trebuie să aibă şi factor de protecţie solară.

Concealer

Dacă ai un ten cu probleme – acnee, cearcăne sau roşeaţă – poţi folosi un concealer ca să le ascunzi mai bine.

Primer sau pudră translucidă

Primerul se aplică înaintea tuturor produselor de machiaj. Este o cremă transparentă care poate avea proprietatea să închidă şi porii, dar în principal să facă machiajul să dureze mai mult timp. Aceeaşi proprietate o are şi pudra, însă o aplici abia la sfârşit.

Un fard cremos

Fardul cremos este  long-lasting, aşa că o singură aplicare ar trebui să fie de ajuns. Cumpără-ţi unul într-o culoare neutră sau nude, ca să-l poţi folosi ca atare sau în combinaţie cu alte nuanţe.

Paletă de farduri în nuanţe neutre

În trusa de machiaj ar trebui să mai ai şi o paletă mică de culori neutre – de la o culoare foarte deschisă (de exemplu alb-unturiu), la tonuri maronii de mijloc şi până la negru.

Blush

Un blush care să se potrivească tenului tău şi pe care să îl foloseşti mereu.

Mascara

Orice femeie ar trebui să aibă cel puţin un tub de mascara în trusa ei de machiaj. Totuşi, încearcă să eviţi formulele waterproof (rezistent la apă).

Eyeliner gel

Creionul dermatograf se şterge destul de repede, iar tuşul nu face decât cat-eyes. Eyelinerul sub formă de gel poate fi folosit atât pentru linii ca de tuş, cât şi pentru smoky eyes, datorită consistenţei.

Gloss pentru buze

Dacă nu eşti genul care să poarte ruj sau dacă preferi să îţi pui ochii în evidenţă, atunci un gloss într-o culoare cât mai apropiată de cea a buzelor tale este alegerea cea mai bună.

Un ruj într-o culoare puternică

Pe de altă parte, dacă buzele sunt punctul tău forte, atunci optează pentru un ruj într-o culoare intensă şi lasă machiajul ochilor cât mai simplu şi natural.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter