Pregătirea tenului pentru vară

De Carmen Ștefancu, pe

Am intrat pe ultima sută de metri cu pregătirile pentru vară, plajă și vacanță. În ediția de mai a reviste Unica îți propunem un ghid de frumusețe în care vei descoperi cele mai bine trucuri și produse cosmetice pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului.

Îngrijirea feței

Îți recomandăm 5 produse cosmetice pe care ar fi bine să le folosești în această perioadă, pentru ca tenul tău să fie pregătit pentru vară.

Crema de față hidratatntă cu factor de protecție – chiar dacă nu mergi la plajă, e important să folosești o cremă hidratantă cu factor de protecție inclus, pentru a preveni apariția ridurilor și a petelor de pe față.

Uleiul de argan – de multe ori acestea pot fi folosit atât pentru față, cât și pentru corp. Printre numeroasele lui beneficii, uleiul de argan are rol în prevenirea îmbătrânirii precoce a tenului și ajută la restabilirea pH-ului natural al pielii.

Îngrijire de noapte – folosește produse cosmetice care acționează în timpul nopții, pentru a avea tenul fresh încă de la primele ore ale dimineții. Nu uita că somnul este foarte important, așa că încearcă să dormi 8 ore pe noapte.

BB Cream – un produs care are cinci efecte imediate, dintr-o singură aplicare: uniformizează tenul, reduce porii și imperfecțiunile, matifiază tenul, hidratează timp de 24 de ore și oferă protecție UV, având SPF 15.

Apa termală – bogată în săruri minerale, are proprietăți calmante, anti-iritante și este perfectă pentru tenul sensibil. Aplicată frecvent, are efect de răcorire și împrospătare a pielii pe timp de vară.

produse cosmetice pentru fata

1. Cremă antirid restructurantă de zi Seametry, cu SPF 15, Elmiplant, 25 lei

2. Ulei de Argan 100% Organic pentru ten, corp si par, Herbagen, 150 ml, 189 lei

3. Mască de noapte hidratantă cu acid hialuronic, Sephora, 65 lei

4. BB Cream, Garnier, 22 lei

5. Apă termală Ivatherm, 100 ml, 24,27 lei

Află mai multe trucuri și descoperă mai multe produse cosmetice pentru îngrijirea feței, a corpului și a părului în articolul „Gata pentru vară” din revista Unica de mai, din 24 aprilie la chioșcurile de presă!

Foto: Shutterstock, PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter