(P) E timpul picioarelor frumoase !

De Unica.ro, pe

Ne pregatim sa iesim in oras! Suntem atente sa avem un make-up si un look perfect, prilej sa ne etalam rochia cea noua. Ar fi pacat sa mai zaca in dulap! Dar ce ne facem cu picioarele obosite, umflate si grele, varicele, cu vasele sparte sau banalele vanatai, care, pe langa faptul ca sunt inestetice, sunt si dureroase?
Pentru toate acestea avem un gel cu o combinatie unica (diclofenac si heparina) pentru  picioare frumoase si sanatoase.
Diclofenacul este o substanta activa utilizata pe scara larga, care reduce inflamatia si amelioreaza rapid durerea.
Heparina este o substanta prezenta in majoritatea tesuturilor din organismul uman, care impiedica dilatarea venelor si aparitia umflaturilor si a capilarelor deteriorate.
Studiile clinice au demonstrat ca administrata local, combinatia de diclofenac si heparina, este de 7 ori mai eficienta decat alte preparate cu heparina. Combinatia este foarte bine tolerata, fara risc de aparitie a reactiilor adverse locale. De loc de neglijat este si lipsa efectelor adverse digestive, frecvent reclamate la pacientii care utilizeaza antiinflamatoare pe cale orala.
Toate aceste beneficii sunt furnizate sub forma unui gel usor, mentolat, care revigoreaza si racoreste picioarele umflate, obosite, grele cu doar 1-3 aplicatii pe zi.
Aceasta  combinatie  inedita ne inarmeaza si ne asigura ca vara poate veni cu toata forta pentru ca era si timpul: timpul picioarelor frumoase!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter