3 metode naturale prin care să-ţi micşorezi porii

De Sandra S., pe

O piele cu pori astupaţi, deschişi, arată îmbătrânită şi nesănătoasă. Iar dacă nu îi cureţi în mod regulat, vei avea probleme ca punctele negre, coşuri sau chiar acnee. Vezi 3 metode naturale pentru curăţarea şi micşorarea lor, oferite de specialişti!

Lămâie şi ulei de arbore de ceai

Uleiul de arbore de eai previne excesul de sebum, aşadar previne apariţia infecţiei porilor, iar sucul de lămâie este astringent şi curăţă foarte bine. Amestecă cele două ingrediente pentru a-ţi face propriul toner: ai nevoie de cinci picături de ulei şi o linguriţă de zeamă de lămâie proaspăt stoarsă. Pulverizează apoi lichidul pe faţă.

Oţet din cidru de mere

O dată sau de două ori pe săptămână, înainte să te dai cu cremă hidratantă pe faţă, curăţă pielea cu oţet natural din cidru de mere. Acesta reface pH-ul natural al pielii şi îţi curăţă porii de impurităţile care îi astupă.

Orez

Este important să îţi exfoliezi pielea – toată pielea, nu doar tenul – în mod regulat. Aşa că pentru corp amestecă gelul de duş preferat cu boabe de orez, iar pentru faţă, amestecă loţiunea de curăţare delicată cu orez.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter