Trucuri pentru un machiaj natural reușit

De Libertatea pentru femei, pe Ultimul update Marți, 18 mai 2021, 11:50

Proaspat, luminos, curat și simplu. Machiajul natural pune accentul în mod discret pe trasaturi, întinerește și nu e deloc încarcat sau pretențios. Încearca-l!
Cu câteva produse de machiaj, poţi realiza un look perfect pentru zi. Învaţa micile trucuri, ca sa obţii cât mai bine acest tip de machiaj.
1 Fond de ten cu acoperire bună
În machiajul natural, tenul trebuie sa fi e impecabil, aşa ca alege-ţi un fond de ten care acopera cât mai bine imperfecţiunile şi uniformizeaza culoarea pielii. Poate fi şi o BB cream sau o CC cream, produse care pe lânga o acoperire foarte buna, hidrateaza, lumineaza, sunt baze excelente de machiaj şi dau un aspect neted. Dupa hidratarea tenului, aplica produsul prin tamponari marunte, folosind un bureţel. Aplica peste tot în strat uniform, chiar şi pe zona cearcanelor ţi pe pleoape.
2 Fardul de obraz discret
Pune-ţi pomeţii în valoare cu un fard de obraz-crema uşor sau cu unul sub forma de spuma, care subliniaza cât mai natural pomeţii. Aplica puţin câte puţin, pentru a putea controla intensitatea nuanţei. Rozul trandafiriu sau o nuanţa deschisa de piersica sunt doua variante pentru machiajul natural. Aplica uşor, cu vârful degetelor, chiar pe osul pometelui.
3 Sprâncene bine definite
Pentru ca este luminos şi simplu, orice imperfecţiune se vede în machiajul natural. De aceea, sprâncenele trebuie sa aiba o forma perfecta, aşa ca penseaza- le şi defineşte-le cu un creion într-o nuanţa apropiata. Ai grija sa nu depaşeşti, sa nu le îngroşi prea mult sau sa le dai o forma nenaturala.
4 Mascara şi nimic mai mult
La acest tip de machiaj, privirea ramâne cât mai luminoasa. De obicei nu se folosesc dermatograf sau farduri colorate, singurul care pune accentul fi ind rimelul. Alege unul pentru separare şi curbare şi aplica în 2-3 straturi, nu mai mult, ca sa nu încarci. Va fi suficient pentru a pune privirea în valoare.
5 Pleoape nude
Nuanţele deschise, neutre sunt cele pe care trebuie sa le cauţi acum: culoarea pielii, roz foarte pal, auriu sau bronz deschis, tonuri de bej. Acestea vor da privirii luminozitate şi vor pune în valoare nuanţa irisului. Aplica-le pe toata pleoapa superioara, dar nu urca cu ele spre arcada. Cele cremoase arata foarte bine şi îmbraca frumos pleoapa.
6 Rujuri naturale
Poți folosi fie un ruj cremos, apropiat de nuanța naturala a buzelor, fie doar un gloss – transparent, trandafiriu, roșu deschis. Daca ai buzele uscate sau crapate, aplica un strat de unt de shea și atât – arata ca un balsam pe buze, da o nuanța naturala și hidrateaza pe termen lung.

Naturalețea nu se demodează niciodată. Vezi totul despre machiajul natural, un machiaj simplu pentru frumusețea ta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter