Interviu: Make-up artistul Diana Ionescu, despre cursurile de machiaj

De Revista JOY, pe

Diana Ionescu, make-up artistul ce susţine cursurile de make-up DallesGO, ne povesteşte despre seminariile de beauty pe care le predă.
1. Cum se desfasoara un curs de make-up si cine poate sa participe?
Cursurile de Make-up de la Universul DallesGO sunt impartite in doua module, in functie de nivelul de pregatire al celor care se inscriu: Incepatori si Avansati. Pentru cel de incepatori nu e nevoie de experienta inainte de inscrierea la cursuri. Cred ca e nevoie doar de doua ingrediente esentiale: talent si pasiune. Cine le are e binevenit sa se inscrie la modul de incepatori. Pentru cel de avansati e nevoie de mai mult decat aceste doua elemente: fie sa participe inainate la modulul de incepatori, fie sa aiba experienta in domeniu. Acolo este un nivel de abordare diferit si daca nu ai baza teoretica si practica nu vei putea profita la maximum de curs. La modulul pentru incepatori vin, de obicei, persoane care au ca pasiune make-up-ul si care doresc sa obtina cat mai multe tips&tricks direct de la un make-up artist. Fie ca e vorba de o pasiune recent descoperita, fie de o „boala” mai veche, cursantele invata sub indrumarea mea sa-si exerseze si sa aplice pe propria imagine sfaturile personalizate de machiaj si ingrijire a pielii. De multe ori, modulul pentru incepatori e prima etapa, ce asigura baza de cunostinte pentru o viitoare cariera in domeniu. Dupa ce trec prin experienta modulului pentru incepatori, multe dintre absolvente decid sa isi continue pregatirea in cadrul modulului pentru avansati, pentru a-si profunda cunostintele si skills-urile.
La final, absolventele noastre ajung sa fie implicate ca make-up artisti profesionisi in proiecte dindomeniul modei de la noi: campanii, editoriale, show-uri de moda etc. La ambele module, programa imbina perfect notiunile teoretice cu practica. Astfel, in cadrul unui curs, indiferent de modul, cursantilor li se explica un anumit tip de machiaj, povestea socio-culturale care a dus la „inventarea” tipului respectiv de machiaj, detaliile tehnice si tips&tricks descoperite de mine in urma experientei mele.
Vezi mai multe detalii despre cursurile de machiaj pe e-joy.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter