Cum știi unde trebuie să ai arcul sprâncenei! Iată un truc simplu

De Amelia Matei, pe
Sprâncenele sunt acel detaliu ar chipului nostru care îl întregesc, îi dau echilibru și subliniază privirea. Tocmai de aceea trebuie să fim foarte atente atunci când ne pensăm, ca nu cumva să le lăsăm prea groase, prea subțiri, prea scurte sau... prea lungi.

Totuși simetria lor depinde de trăsăturile noastre tocmai de aceea există un truc simplu prin care poți stabili care sunt punctele principale ale sprâncenei sau cât de groase trebuie să le lași.

Iată care sunt secretele unor sprâncene simetrice, potrivite fizionomiei tale:

  1. Partea interioară a sprâncenei trebuie să se alinieze perfect cu partea exterioară a nării.
  2. Partea exterioară (coada) a sprâncenei ar trebui să fie descrisă de diagonala pe care o formează capătul nării cu coada ochiului, în dreptul arcadei.
  3. Cel mai înalt punct al arcului sprâncenei este descris de mediana dintre linia trasată între partea inferioară a sprăncenei și baza nării și diagonala trasată de la baza nării spre coada ochiului.
  4. Partea interioară și exterioară a sprâncenei trebuie să fie ”unite” de o linie dreaptă.

sprancene interior

Sprâncenele frumoase sunt și sprâncene sănătoase, așa că îți prezentăm câteva tratamente pentru a avea sprâncene bogate și fortifiate.

Uleiul de ricin este unul dintre cele mai populare tratamente pentru foliculii de păr. Beneficiile acestuia sunt cunoscute în întreaga lume, însă femeile sunt destul de reticente în a-l folosi ca tratament. Uleiul de ricin hrăneşte în profunzime foliculii de păr şi stimulează creşterea firelor noi. Aplicând pe firele de păr ale sprâncenei, acestea vor deveni mai dese și mai puternice, iar tu vei putea să le pensezi așa cum îți dorești.

Sucul de ceapă, dacă nu ai știut, este foarte bun pentru creșterea firelor de păr. Este drept, nu miroase tocmai îmbietor, dar merită să încerci tratamentul, pentru că are rezultate excelente. Ceapa conţine sulf, motivul mirosului neplăcut, dar și al înfrumusețării tale, pentru că sulful ajută sângele să circule mai bine. Dacă aplici în zonele afectate de prea mult pensat, zona afectată se va regenera ma rapid, ducând la creşterea firelor de păr.

Un alt ulei, dar cu o mireasmă mult mai plăcută și cu multe beneficii pentru firele de păr ale sprâncenelor este uleiul de cocos. Face minuni pentru păr şi pentru piele, dar și pentru sprâncene.

Foto: 123rf.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter