Cum să te simţi sexy în 60 de minute

De Stela Moisescu, pe

Afară plouă şi este înnorat, iubitul a uitat să îţi mai facă complimente, mai este mult până la concediu şi tocmai ai mâncat o pizza mare… Iată suficiente motive să…
… te uiţi în oglindă şi să oftezi profund. Decât să te demoralizezi la gândul că nu mai eşti femeia sexy şi distractivă de altădată, mai bine ia măsuri!

Unica.ro îţi propune strategii „la minut” de revigorare fizică şi spirituală, pentru ca tu să fii din nou atrăgătoare şi plină de viaţă!

Iată cum să te simţi sexy când te uiţi în oglindă în maxim 60 de minute:

60 de minute de sport

Dacă vrei să te simţi bine în pielea ta, oricât de superficial ar suna, contează ambalajul. Peste tot auzi că trebuie să înveţi să-ţi iubeşti formele, dar nu strică să îţi modelezi unele zone după pofta inimii, făcând sport.

Evoluţioniştii spun că femeile cu o talie de viespe sunt foarte sexy şi inspiră bărbaţilor fertilitate. Aşa că poţi începe cu această zonă. Odată ce te poţi încheia la blugii aceia care ţi-au rămas mici, sigur te vei simţi super în pielea ta. Pe internet găseşti o mulţime de exerciţii fizice ingenioase, care nu necesită decât 5-10 minute de lucru pe zi. Dacă faci astfel de exerciţii pentru abdomen timp de 7-10 zile, te vei simţi foarte sexy.

În cazul în care vrei să arzi repede calorii ai nevoie de 60 de minute pe o bicicletă eliptică pentru fitness! Te vei uita în oglindă şi vei vedea că trupul tău este mai sculptat. Bicicleta este ideală pentru coapse şi gambe frumos conturate. Ai grijă, ia-o mai uşor dacă nu obişnuieşti să faci sport.

60 de minute de înfrumuseţare

Un ritual special de înfrumuseţare îţi poate reda încrederea în tine. Ori dacă ai încredere în atuurile tale fizice, te vei simţi de milioane.

În general femeile se simt mai sexy atunci când îşi schimbă înfăţişarea, optând pentru ceva în trend şi îndrăzneţ. Astfel de mişcări de înfrumuseţare dau pe loc o stare de exaltare! Vara aceasta este musai să încerci coafurile cu împletituri, nuanţele de ojă inedite şi machiajul de vedetă inspirat de Kim Kardashian! Dă click pe fiecare pentru a descoperi tutoriale.

60 de minute cu tine

Iată câteva activităţi care te refac spiritual în doar 60 de minute şi te ajută să te simţi excelent în pielea ta:

–    Pregăteşte-ţi o baie înmiresmată. Mirosurile parfumate fac orice femeie să zâmbească fericite.

–    Fă ordine în dormitor şi scapă de mărunţişuri. Ve gândi mai clar.

–    Ia-ţi pauza de prânz întreagă şi mergi într-un restarant select. Sentimentul de independenţă este sexy.

–    Citeşte o carte erotică şi atinge-te…

–    Acceptă o provocare, cum ar fi să călătoreşti singură. Endorfinele te vor îmbăta cu fericire!

Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter