Cum să ai mâini fine în doar 30 de minute

De Sandra S., pe

O manichiură frumoasă merge cel mai bine cu mâini fine și îngrijite. Află cum poți face să ai mâini fine în doar 30 de minute. Ai nevoie de un scrub, o cremă grasă și o pereche de mănuși!
Primul pas pe care trebuie să-l faci este să îți ții mâinile 2-3 minute în apă călduță, apoi să le exfoliezi cu orice scrub pe care îl folosești și pe restul corpului. Dacă nu ai unul acasă, îți poți face imediat unul cu zahăr cristale și ulei de măsline – amestecă cele două ingrediente până iese o pastă grunjoasă și gata produsul de exfoliat!
Al doilea pas pe care trebuie să-l faci ca să ai mâinile fine în cel mai scurt timp este să te le ungi bine cu cea mai grasă cremă de corp sau de mâini pe care o deții. Masează-ți bine pielea până intră crema în piele, apoi mai aplică un strat de cremă grasă.
Mai departe, pune-ți mănușile și lasă și al doilea strat de cremă să intre în piele. După ce le îndepărtezi, dacă încă mai ai cremă pe mâini, poți îndepărta surplusul cu o dischetă demachiantă.
Pentru a-ți păstra mâinile fine în continuare, poți să te dai cu ulei de măsline în fiecare seară, înainte de culcare – iar pe timp de iarnă poți chiar să dormi cu mănușile pe mâini.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter