Culori de ruj pe care să le încerci și tu vara aceasta

De Sandra S., pe

Lasă rujul să îți scoată în evidență personalitatea și să îți desăvârșească machiajul. Vezi ce culori de ruj se poartă în sezonul primăvară-vară 2014.

Portocaliu aprins

Deja de ceva timp se tot poartă rujul portocaliu, dar pentru că se poartă culorile aprinse, acum mai mult ca niciodată este momentul să-ți achiziționezi și tu unul în nuanțe puternice de oranj. Poartă-l cu ținute uni, în culori neutre.

Vișiniu mat

Dacă nuanțele vesele arată bine când sunt lucioase, cele închise, cum este și vișiniul, arată foarte bine dacă sunt mate. Ieși în evidență cu un machiaj de seară, în care folosești această nuanță.

Nuanțe de roz-violet

Rozul întotdeauna a fost o nuanță plăcută, aleasă în special de femeile blondine. Ei bine, oricine poate purta un ruj în această nuanță, mai ales dacă are tente de violet.

Ruj roșu cu textură cremoasă

Un machiaj curat, cu un contur negru simplu la ochi și un ruj roșu cremos, care să îți pună în valoare buzele. Poartă-l la evenimente de seară, unde o Little Black Dress este nelipsită!

Ruj negru

Pentru o apariție cu adevărat de neuitat, încearcă rujul negru! Puține femei au curajul să se afișeze astfel în public, dar dacă îți stă bine, de ce nu?
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter