Ce culori de păr ţi se potrivesc dacă ai ochi albaştri

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Luni, 14 octombrie 2019, 10:43

Dacă te numeri printre norocoasele cu ochi albaştri, află că există anumite culori de păr care îţi pun în valoare frumuseţea naturală. Vezi ce culori de păr ţi se potrivesc dacă ai ochi albaştri.

Culori de păr pentru femei cu ochi albaştri şi piele în nuanţe calde

Ce culori de păr ţi se potrivesc dacă ai ochi albaştri
Dacă ai tenul cald şi paletele de culori care ţi se potrivesc de obicei sunt maro, auriu, cupru şi roşu burgundy, poate că ar trebui să încerci o astfel de nuanţă pentru părul tău.
Cum albastrul ochilor sare imediat în atenţia privitorilor dacă este înconjurat de tonuri calde, tomantice, trebuie să încerci să te vopseşti într-o culoare care să se potrivească cu tenul tău.
Dacă vrei un efect cu adevărat strălucitor, adaugă şuviţe mai deschise, aurii sau roşcate.
Dacă  au un ten închis, măsliniu şi trăsături orientale, cu ochi albaştri, profită de look-ul tău exotic şi fă-ţi şuviţe în nuanţe bronze sau cupru, care te vor face foarte specială.

Culori de păr pentru femei cu ochi albaştri şi piele în nuanţe reci

Ce culori de păr ţi se potrivesc dacă ai ochi albaştri
Dacă semeni mai mult cu crăiasa zăpezii, decât cu o indiancă cu ochi albaştri, trebuie să te vopseşti în blond cenuşiu, roşcat deschis rece, sau blond platinat.
Dacă vrei să obţii un efect cu adevărat spectaculos, alege culoarea prunelor, eventual cu şuviţe burgundy. Vei arăta cu zece ani mai tânără şi faţa ta va avea o strălucire aparte.
Dacă ai tunsoarea potrivită, poţi încerca şi o nuaţă cafenie, cu condiţia să nu aibă tonuri foarte calde în compoziţie.
Blond şampanie este o altă opţiune de luat în considerare, mai ales că te va face să pari foarte interesantă dacă albastrul ochilor tăi este mai degrabă închis.
În general, la un ten mai închis şi rece, orice nuanţă de mov şi roşu rece te vor transforma într-o tipă foarte interesantă, în timp ce un ten deschis şi pistruiat cere un blond cu şuviţe aurii.
Sursa foto femeie ochi albaştri, ten cald, ten rece : Shutterstock

Vezi și ce culori de par se potrivesc pentru sezonul toamna-iarna

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter