Cocktail-urile preferate ale hair-stiliştilor

De Revista Unica, pe

Hair-stiliştii mixează creme şi serumuri în palmă înainte de aplicare, pentru ca tu să ieşi din salon cu părul perfect. I-am rugat să ne înveţe cum să facem asta şi acasă. Dacă vrei să afli şi mai multe secrete pentru un păr neted, hidratat şi cu un volum ameţitor, citeşte revista Unica de februarie.

Provocare pentru părul degradat

„Adaug uleiul-tratament (189 lei) Morocccanoil în orice: vopsea, cremă de styling, cremă pentru bucle. Reţeta mea pentru părul degradat constă în amestecul unei pompe sau două de ulei-tratament normal sau light (în funcţie de tipul de păr şi lungime) cu două-trei pulverizări din spray-ul cu protecţie termică (139 lei) şi o pompă de cremă hidratantă pentru styling (148 lei), toate de la Moroccanoil.
Cocktail-urile preferate ale hair-stiliştilor
Folosesc uleiul tratament atât înainte, cât şi după coafare, pentru că nu încarcă părul!” Geta Voinea, hair-stilist în saloanele Geta Voinea şi câştigătoarea premiului „Best Hair-stylist of the Year”, Elle Style Awards 2013.

Coafură de cursă lungă

„Pentru a crea un echilibru între scalpul gras şi lungimile uscate, dar şi pentru o durabilitate mai mare a coafurii, aplic la rădăcină spray-ul cu sare de mare (76 lei), iar pentru lungimi mixez o cremă pentru volum (102 lei) cu o spumă pentru volum (69 lei), de la label m, şi astfel obţin îngroşarea firului de păr şi strălucire.
Usuc părul cu o perie plată, în răspăr, la rădăcină, sau cu o perie cu diametru mic, pentru a obţine volum. Am grijă ca aerul foehnului să nu fie niciodată fierbinte!” Gina Aron, trainer label.m.
Cocktail-urile preferate ale hair-stiliştilor

Strălucire ideală

„Pentru un păr tern, vopsit adesea, îmi place să mixez spuma pentru volum Bouffante Couture Styling (113 lei) cu uleiul Elixir Ultime (152 lei), de la Kérastase şi să le aplic pe părul umed, pentru că obţin strălucire fără a încărca părul. Stabileşte cantităţile în funcţie de lungime şi nu exagera!” Petre Tache, hair-stilist la Salon Bellissima.
Cocktail-urile preferate ale hair-stiliştilor
De Georgiana Constantin
Citeşte mai multe despre cocktail-urile preferate ale hair-stiliştilor în Revista Unica, numărul de februarie, pe piaţă de azi, 24 ianuarie 2014.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter