Cele mai stilate prinţese şi regine din lume

De Diana Sorescu, pe

Să fii prinţesă e un lucru minunat, dar şi o îndatorire dificilă! Iată cele mai stilate 6 feţe roiale din lume, femei cu sânge albastru care se îmbracă fără cusur.

Ţinute regale

Cel mai fierbinte subiect al momentului este nunta dintre prinţul William şi Kate, evident. Pănă când Kate Middleton va deveni oficial o faţă regală, iată cele mai stilate 6 femei cu sânge albastru din lume!

Regina Rania a Iordanului este celebră pentru stilul său vestimentar ireproşabil, extrem de elegant.

Mamă a patru copii, Regina Rania are o siluetă de indiviat pe care o pune în valoare cu creaţii scumpe, de bun gust, de la rochii de gală la fuste creion, cămăşi delicate şi trench-uri.

Prinţesa Letizia a Spaniei este o fostă jurnalistă cu un simţ exacerbat al modei, o divă în adevăratul sens al cuvântului. Garderoba ei cuprinde multe creaţii în tonuri pale, de la nude la alb vanilat şi camel, dar şi rochii somptuoase, cu design complex, în culori tari.

Prinţesa este o înfocată susţinătoare a brandurilor de haine spaniole, iar Zara şi Mango se numără printre preferatele ei.

Şeica Mozah bint Nasser Al Missned este cea de-a doua soţie din cele trei ale emirului Qatarului. Mozah are 59 de ani, însă nu îşi arată deloc vârsta!

Superba şeică preferă ţinutele în culori tari, vibrante, de la mov, la roz sau argintiu, şi chiar dacă este musulmană şi creaţiile pe care le poartă sunt foarte decente, acestea respiră eleganţă, stil şi bun gust.

Cele mai stilate prinţese şi regine din lume

Citeşte continuarea în pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter