Ce spune manichiura ta despre tine

De Sandra S., pe

Nuanţa de ojă pe care o alegi poate transmite un mesaj important despre tine, la fel de mult ca şi aspectul unghiilor tale zi de zi.

Culori naturale, lac de unghii

Culorile subtile, nuanţele naturale sau lacul transparent sunt alegerile unei femei care se îngrijeşte şi mereu arată bine, însă nu vrea să epateze din acest punct de vedere. Este o femeie cu o personalitate moale, răbdătoare, care lasă lucrurile să meargă în ritmul propriu.

Culori îndrăzneţe

Ca şi buzele roşii, unghiile roşii spun despre purtătoarea lor că are încredere în forţele proprii şi că nu se teme să fie în centrul atenţiei. Cu cât culoarea este mai îndrăzneaţă, cu atât femeia care o poartă are o personalitate mai spumoasă. Şi femeile care îşi lasă unghiile lungi sau poartă unghii false au personalităţi asemănătoare.

Culori funky

Albastrul electric, galbenul fluorescent şi rozul neon sunt la ordinea zilei? Atunci femeia care îşi face unghiile astfel are un spirit ludic, libertin. Nu se dă în spate din faţa aventurii şi mai degrabă ar merge la o întâlnire să sară cu coarda elastică decât la o cină în oraş.

Culori şi sclipiciuri

Femeile care îşi decorează unghiile adesea, cu tot felul de accesorii – pietricele, glitter, abţibilduri sau alte modele haioase – este genul căreia îi place să celebreze momentele vesele din viaţa sa. Ştie să folosească mereu cuvintele potrivite şi mereu este în căutarea romantismului şi dragostei.
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter