Aripioare, colăcei, celulită: Cum să le ascunzi la mare

De Diana Zagrean, pe

Ai încercat toate dietele şi ai practicat şi un pic de sport, dar nimeni nu poate face miracole peste noapte. Nu trebuie să disperi daca şunculiţele de la Crăciun nu s-au topit complet şi pleci în curând la mare. Iată câteva sfaturi practice pentru o vacanţă de vis, cu tot cu kilogramele în plus.
Aripioare pe braţe şi tricepşi lipsiţi de fermitate
Dacă bărbaţii au în primul rând grijă de braţe atunci când merg la sală, femeile tind să fie mult mai atente cu coapsele şi burtica. Prin urmare, rezultatele se vâd şi…atârnă. Dacă ai pielea de pe braţe puţin lăsată şi ţi-e frică de proba costumului de baie, uite ce trebuie să faci.
Aripioare, colăcei, celulită: Cum să le ascunzi la mare
În loc să pui mâna pe gantere de 5 kilograme şi sa faci exerciţii în reprize de câte o oră, până te simţi înrudită cu Păsări-lăţi-Lungilă, cumpără un bolero tricotat, în varianta cu mânecă scurtă şi în culorile costumului de baie. Vei arăta îngrijit, vei fi asortată şi vei distrage atenţia de la scopul său printr-o atitudine pozitivă. Pariem că, după câteva zile, toate femeile de pe plajă vor purta ceva asemănător?
Colăcei şi mânerele dragostei
Veşnicul nostru inamic estival a lovit din nou? Sarmalele bunicii au fost delicioase şi salatele alea cu paste, mâncate pe grabă la birou au depozitat dovezi de iubire pe şoldurile tale? Nu dramatiza, până la urmă, toată lumea ştie cât de greu se dau jos şunculiţele din zona abdomenului şi o femeie cu forme poate fi foarte sexi. Dacă te gândeşti că vei purta un pareo sau că te vei înfometa pe toată durata concediului, renunţă acum! Cel mai important lucru în vacanţă este să te simţi bine, să te relaxezi şi să te distrezi.
Aripioare, colăcei, celulită: Cum să le ascunzi la mare
Schimbă costumul de baie cu sfori laterale într-unul model mai clasic, care să nu te strângă deloc. Ideal ar fi unul dintr-o singură bucată, dar ai grijă să nu faci ce fac toate femeile plinuţe. Nu alege unul negru, doar pentru că negrul subţiază.
Mergi pe mâna mea şi alege unul cu imprimeuri cât mai mari şi colorate, care vor atrage atenţia în diverse locuri sexi de pe corpul tău. Lumea va fi atât de fascinată de culori şi model, că nu se va mai uita la forma generală şi la micile imperfecţiuni. Adaugă un zâmbet plin de încredere şi o să frângi atât inimi, cât şi ego-uri.
Celulită pe coapse şi fund lăsat
Pentru zona posterioară, bătăliile sunt întotdeauna dificile şi sacrificiile sunt inveitabile. Mai puţin vara asta. Dacă nu ai avut timp de fandări şi genele tale refuză să înţeleagă că nu ai nevoie de exces de apă în ţesuturi, nu e un capăt de ţară. Bea multă apă, consumă fructe cu multe fibre şi poartă rochiţe de plajă scurte. Vei spune că nu poţi, deoarece celulita se vede. Ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa. Dacă lungimea rochiţei şi decolteul generos pe care îl prezintă sunt corecte, nimeni nu se va obosi să caute perfecţiunea pielii.
Aripioare, colăcei, celulită: Cum să le ascunzi la mare
Distragerea atenţiei de la zonele cu probleme stau din nou la baza strategiei de atac, cu o mică excepţie. Majoritatea femeilor tind să ascundă excesiv micile defecte, ceea ce, de obicei, atrage atenţia exact pe zonele de la care ar trebui să o distragă.
În loc să porţi fuste largi, pe elastic şi să te gândeşti mereu cât de bine ascund ele pulpele groase sau fundul nu tocmai tonifiat, alege o rochie decoltată şi scurtă. Dacă fundul tău va părea obraznic, nimeni nu se va mai gândi la gradul de tonifiere. În plus, o fustiţă uşor evazată ascunde orice imperfecţiuni ale şoldurilor, oferind o formă armonioasă corpului.
Foto:Hepta
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter