Albeşte-ţi dinţii cu două ingrediente

De Geo Berciu, pe Ultimul update Luni, 12 aprilie 2021, 12:20
Albirea profesională a dinţilor presupune uneori multe bătăi de cap, însă fiecare dintre noi poate avea o dantură mai strălucitoare cu două ingrediente.

Este vorba despre căpşuni, care pe cât sunt de delicioase ca şi desert, pe atât sunt de eficiente pentru albirea dinţilor. Căpşunele conţin acid malic, o substanţă folosită în preparatele cosmetice pentru albitul dinţilor, dar şi pentru pregătirea acestora în vederea plombării.

Pentru a obţine o pastă naturală pentru albirea danturii, ai nevoie de:

  • o căpşună
  • o jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu

Striveşte o căpşună şi amestec-o cu jumătate de linguriţă de bicarbonat de sodiu până obţii o pastă omogenă. Întinde-o pe dinţi şi las-o să acţioneze timp de cinci minute, înainte de a-ţi spăla dinţii cu pasta pe care o foloseşti în mod normal. Puteți folosi această rețetă de două ori pe săptămână și veţi vedea rezultate uimitoare, mai ales că este mai gustoasă și mai puțin costisitoare decât alte metode de albire.

Şi vedetele de la Hollywood apelează la căpşuni

Pentru un zâmbet de milioane şi frumoasa actriţă Catherine Zeta Jones îşi curăţă dantura cu ajutorul unei paste obţinute din căpşuni proaspete. Vedeta susţine că acest tratament este ideal pentru albirea dinţilor, dar şi pentru păstrarea sănătăţii gingiilor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter