A scăzut cererea de remodelare a buzelor odată cu purtatul măștilor? Medicul chirurg estetician răspunde

De Dana-Ruxandra Panghe, pe
Pandemia ne-a schimbat radical stilul de viață de zi cu zi, dar și achizițiile de servicii. Unele produse nu mai sunt căutate, în timp ce altele câștigă din ce în ce mai mult teren.

Odată cu noile norme de distanțare socială, purtatul măștilor de protecție a devenit obligatoriu în spațiile închise. Având în vedere că măștile acoperă, multe ore pe zi, zona inferioară a feței, mai sunt intervențiile estetice, de remodelare a buzelor, la mare căutare, așa cum erau în perioada de dinaintea pandemiei?

Odată ce am început să purtăm zilnic măști de protecție, atenția a fost direcționată spre îngrijirea mai atentă a zonei din jurul ochilor. Astfel, blefaroplastia, adică înăturarea pielii în exces de deasupra ochilor, a câștigat din ce în ce mai mult teren, fiind o intervenție rapidă și fără perioadă lungă de recuperare, care ne întinerește vizual cu mulți ani“, explică medicul chirurg estetician Iancu Morad în ce situație se află cererea publicului pentru astfel de intervenții de înfrumusețare a aspectului estetic.

Alături de aceasta, ștergerea ridurilor cu toxină botulinică (botox) rămâne prima soluție antiaging pentru frunte și zona din colțul ochilor.

Cererea a fost peste nivelul de anul trecut, imediat după relaxarea măsurilor, de la jumătatea lunii mai. În același timp, este surprinzător faptul că a crescut cererea pentru remodelarea buzelor, chiar dacă ai presupune că această zonă, fiind acoperită de masca de protecție, ar fi mai puțin importantă în această perioadă“, spune el.

Cererea pentru procedurile de înfrumusețare a crescut după perioada de izolare, poate și din dorința de a ne oferi nouă înșine bucurie și o stare de bine, în această etapă a vieții foarte stresantă.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter