6 remedii pentru ochi umflaţi

De Libertatea pentru femei, pe

Dacă ai ochii solicitaţi, obosiţi şi umflaţi, cel mai bine ar fi să iei măsuri imediate. Cosmeticiana Ana Albu îţi recomandă mai multe remedii rapide şi practice, aşa că de acum încolo vei şti ce să faci pentru a redobândi o privire frumoasă.
Fie că dormi prea puţin, stai prea mult în faţa televizorului sau a calculatorului, ai o dietă necorespunzătoare, ai mâncat prea sărat sau eşti stresată, te poţi trezi, fără îndoială, cu ochii umflaţi. Iată metodele prin care să-ţi recapeţi privirea odihnită de odinioară.

ALBUŞUL

Bate un albuş spumă şi aplică sub ochi. Lasă să se usuce timp de 10 minute, apoi clăteşte bine cu apă rece.

CASTRAVEŢII

Poţi să foloseşti fie sucul de la un castravete în care înmoi două dischete pe care să le aplici apoi pe ochi sau poţi să tai castravetele felii şi să le pui pe ambii ochi aproximativ un sfert de oră. În ambele cazuri, este bine ca această legumă să fie rece, din frigider. Îşi va face efectul mai repede.

ULEIUL DE COCOS

Mai poţi încerca şi masajul ochilor înainte de culcare şi, foarte important este să foloseşti ulei de cocos. Acesta îţi va hidrata excelent pielea subţire şi sensibilă din jurul ochilor, pe care îi va şi relaxa.
Ce boli grave pot fi depistate în ochi
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter