4 coafuri cu împletituri, în tendinţele acestui sezon

De Diana Sorescu, pe

Împletiturile nu îşi pierd farmecul nici în sezonul toamnă iarnă 2011-2012, ba chiar sunt mult mai complexe şi mai atrăgătoare. Iată 4 coafuri în tendinţe, purtate recent de vedete.

Împletituri sexy

 
Nina Dobrev a „zguduit” covorul roşu cu o coafură pe cât de simplă, pe atât de sexy! Bretonul împletit spic este în tendinţe, acompaniat fie de un coc clasic, fie de păr despletit. Tot ce trebuie să faci este să aduci din spate o şuviţă mai lată pe care să o împleteşti cu grijă.
 
Sezonul acesta mergem pe împletituri mai complicate! Se presupune că ne-am făcut antrenamentul vara aceasta cu cozi de sirenă sau fishtail, aşa că este momentul să trecem la nivelul următor!
 
Molly Sims şi Kourtney Kardashian au optat pentru coafuri cu multe stiluri de împletituri, un mix reuşit pe care, cu puţin exerciţiu, o să poţi să ţi-l realizezi şi singură! Începi prin a-ţi face o cărare pe mijloc, iar apoi împleteşte spic câte două codiţe, pe laterale. Prinde-le la spate într-o coadă de cal, apoi ia şuviţe şi răsuceşte-le, fă noduri, spirale, împletituri clasice sau în patru, apoi aranjează-le ca
pe un coc. O să arăţi ca o prinţesă!
 
Coroniţă împletită, „milkmaid” cum o numesc americanii, este o coafură purtată foarte des de adeptele curentului boho. Dar iată că Marion Cotillard a reuşit să îi confere eleganţă, şi a asortat-o unei rochii de seară, la eveniment de covor roşu.
 
Cum faci asta? Fă-ţi cărare pe mijloc de la breton şi până la ceafă. Împleteşte două cozi normale, la un unghi de 45 de grade, ca să se aşeze bine. Trece-ţi una dintre cozi ca o coroniţă, fixeaz-o cu agrafe cât mai aproape de scalp, apoi fă acelaşi lucru cu cea de-a doua! Gata!
 
Tu porţi asemenea coafuri?
 
4 coafuri cu împletituri, în tendinţele acestui sezon
 
Foto: Hepta, Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter