10 produse de îngrijire pentru zilele geroase

De Andreea Catrina, pe
Nu lăsa temperaturile scăzute să îți afecteze frumusețea! Iată 10 produse de îngrijire must-have în zilele geroase!

Ne place iarna și putem spune că și zilele friguroase au uneori farmecul lor… Cu toate acestea, gerul extrem ne provoacă disconfort – și fizic, și psihic – așa că ne dorim să treacă cât mai repede cu putință. Dar, până când temperaturile vor reveni la normal, ne-am gândit să-ți dăm câteva sugestii de produse de îngrijire, care să te ajute să treci mai ușor peste această perioadă geroasă. Iată ce must-have-uri am pus pe lista noastră!

Produse pentru pielea uscată

Tenul, mâinile și călcâiele sunt pentru majoritatea dintre noi zonele critice pe timpul iernii. Ele au nevoie de cea mai mare atenție, pentru că se usucă foarte repede. Bineînțeles că nu vom ignora nici îngrijirea corpului, pentru că de multe ori straturile groase de haine irită și usucă și ele pielea. Iată ce produse de îngrijire pentru ten și piele nu ar trebui să-ți lipsească iarna aceasta!

Crema de mâini. Nouă ne plac cremele intens hidratante, dar care nu lasă o peliculă grasă în urma aplicării, ci se absorb rapid în piele. Dacă mai sunt și parfumate delicat, cu atât mai bine! Îți recomandăm – 1. Crema de mâini cu extracte de miere și mandarine de la L’Occitane, 30 ml, 33 lei.

Crema de față. Atunci când îți alegi crema de față pentru sezonul rece, nu ignora tipul tău de ten. Pentru cele mai bune rezultate, alege un produs dedicat pielii tale, fie că ea este uscată, cu tendințe de îngrășare sau sensibilă. Îți recomandăm – 2. Crema de zi Anew Vitale de la Avon, cu vitamine, aminoacizi și antioxidanți, 50 ml, 29 lei.

produse de ingrijire pentru iarna

Crema pentru picioare. Călcâiele noastre suferă mult pe timpul iernii din cauza frigului, dar și a încălțărilor groase, care nu lasă pielea să respire, așa că e musai să le oferim un plus de îngrijire. Îți recomandăm – 3. Crema deodorizantă hidratantă pentru picioare Gerovital Happiness, cu extract de caise, 100 ml, 9,58 lei.

Crema de corp. În sezonul rece, pielea este predispusă uscării, așa că e obligatoriu s-o îngrijești cu atenție. Îți recomandăm – 4. Lapte de corp nutritiv de la Nivea, prima formulă de îngrijire a corpului de tip emulsie de ulei în apă, cu minerale naturale, ulei de migdale şi Vitamina E, 250 ml, 17,81 lei.

Produse pentru zonele sensibile

De departe cea mai sensibilă zonă a corpului, pe timp de iarnă, este zona buzelor. Buzele noastre sunt în contact direct cu aerul rece aproape tot timpul. Se usucă, crapă, uneori ajung să și sângereze, iar disconfortul provocat e unul demn de luat în seamă. Iată câteva produse care te vor ajuta să scapi de această problemă!

balsamuri de buze

  1. Balsam de buze Baby Lips Electro de la Maybelline, Pink Shock, cu extracte naturale intens hidratante și aromă de pepene verde, 13 lei.
  2. Balsam de buze Nivea Care&Colour cu Panthenol, care hrăneşte în profunzime pielea sensibilă a buzelor, 11,83 lei.
  3. Balsam de buze cu extract de nucă de cocos de la Yves Rocher, 8,90 lei.

Produse pentru păr uscat și degradat

Pentru că și părul are nevoie de atenție în sezonul rece, am trecut pe lista noastră de produse must-have și câteva produse de îngrijirea părului. Dincolo de șampon și balsam, iată ce nu ar trebui să-ți mai lipsească din kitul de îngrijire!

cosmetice pentru par uscat

  1. Serum pentru reparare Enrich de Wella Professionals, cu ingrediente active care pătrund adânc în firul de păr și îl repară de la rădăcină până la vârfuri. Preț 10 fiole – 73 lei.
  2. Mască pentru regenerarea părului Kérastase Chronologiste Creme de Regeneration, 200 ml, 204 lei.
  3. Ser pentru vârfurile despicate, Gerovital Tratament Expert, 150 ml, 15,45 lei.

 

Foto: 123rf, produse PR

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter