Catifeaua, vedeta sezonului rece în 2017

De Unica.ro, pe
Catifeaua, materialul din care pe vremuri erau confecționate hainele regilor și ale reginelor, a ajuns anul acesta vedeta sezonului rece. Indiferent că vorbim de haine de stradă sau de rochii elegante, de seară, piesele din catifea sunt un adevărat must have în sezonul de toamnă iarnă 2017-2018.

Vedete precum Khloe Kardashian, Cara Delevingne sau Selma Hayek au fost fotografiate deja purtând ținute din catifea, așadar era de așteptat ca, mai devreme sau mai târziu, și în magazinele noastre să apară piese vestimentare și accesorii din catifea sau cu inserții din acest material prețios.

Chiar dacă multă lume consideră că hainele din catifea sunt greu de purtat, din cauza texturii specifice a materialului, e foarte probabil ca această idee să fie demontată total în lunile care urmează, având în vedere că vom vedea din ce în ce mai multă catifea atât în tendințele streetwear, cât și în cele pentru ocazii speciale.

Și cum sărbătorile de iarnă se apropie, catifeaua are toate șansele de a te cuceri și pe tine!

Intră în galeria foto de mai sus și vezi cum poartă vedetele de la Hollywood piesele din catifea, dar și ce astfel de articole vestimentare sau accesorii găsești în magazinele noastre!

Foto – Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter