Frumoasă, la preţ redus

De Revista Unica, pe

Credeai că produsele şi serviciile de înfrumuseţare nu au niciodată discounturi? Cumpără-ţi preferatele în luna februarie şi vei fi la fel de frumoasă, dar la preţ redus. Şi, dacă tot e luna shoppingului, descoperă în revista Unica de februarie o multitudine de produse preţioase, cu preţuri avantajoase!
Uită de riduri!
Produsele SYNERGY sunt un amestec de uleiuri esenţiale concentrate, obţinute prin presare la rece, cu acţiune intensă în regenerarea epidermică şi reducerea vizibilă a adâncimii şi numărului ridurilor. Ele redau supleţea, elasticitatea şi luminozitatea pielii mature. Capsulele anti-aging Synergy sunt un supliment alimentar pentru hidratarea, regenerarea şi menţinerea tinereţii pielii. Reprezintă o sinergie de uleiuri esenţiale de Onagra, Bourrache şi vitamina E, pentru strălucirea şi tinereţea pielii. Uleiul de Onagra şi uleiul de Bourrache conţin acid gama-linoleic (Omega 6) şi acid linoleic, responsabile de reglarea funcţionării şi acţiunilor enzimelor fundamentale în organism. Vitamnia E este un puternic antioxidant.
Serul antiageing Synergy (30 ml) are o reducere de 20% în pachetul Synergy!
Capsulele anti-ageing Synergy (60 capsule) au o reducere de 20% în pachetul Synergy!
Preţ: 165,59 lei
Frumoasă, la preţ redus

Pentru o femeie delicată
Bohème Luxurious Essentials Gift, de la Scottish Fine Soaps, din gama Bohème, este un cadou care o va încânta. Cu un amestec senzual de  mosc şi ambră, produsele se regăsesc într-o frumoasă cutie-cadou în următoarea formulă: cremă de mâini 75ml, cremă de corp 75ml, gel de duş 75ml, săpun foarte fin 50g. |l gaseşti pe www.cadouripentruea.ro
Preţ redus cu 20%: 58,65 lei
Frumoasă, la preţ redus

Hrană pentru piele
Body Butter-ul The Body Shop a apărut prima oară în 1992, fiind un concept dezvoltat de fondatoarea brandului, Anita Roddick, care a dorit ca produsele sale să fie îndeajuns de cremoase şi profund hidratante încât să capete textura untului scos din frigider. Primul unt de corp a fost Mango Body Butter. The Body Shop oferă acum peste 20 de arome diferite de Body Butter, în dimensiuni potrivite pentru oricine: mini (50ml), medii (200ml) si maxi (300 ml).
Preţ redus cu 20% (300 ml): 66,75 lei
Frumoasă, la preţ redus

Citiţi despre mai multe reduceri în revista Unica, numărul de februarie, pe piaţă din 24 ianuarie!


Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter