Ce vedem în weekend la TV

De TVmania, pe

În programul TV din această seară, Renée Zellweger este o asistentă socială devotată, în filmul „Cazul 39”. Sâmbătă…
… Anne Heche şi Harrison Ford  trec de la antipatie la atracţie, în filmul „Şase zile, şapte nopţi”, iar duminică Pro TV difuzează comedia „Fata din vecini”, nominalizată la premiile MTV.

Vineri:
Cazul 39, 23.00, HBO
: Lillith Sullivan (Jodelle Ferland), în vârstă de zece ani, pretinde că e molestată şi abuzată de părinţii săi şi că nu este în siguranţă acasă. Emily Jenkins (Renée Zellweger) e o asistentă socială devotată şi cu experienţă, care îşi închipuie că le-a văzut pe toate – minciuni, neglijenţă, nepăsare, abuzuri de tot felul. Ea îşi dă seama că situaţia este mult mai dificilă decât îşi imaginase, chiar mortală.

Sâmbătă:
Şase zile, şapte nopţi, 20.30, PRIMA
: Robin Monroe (Anne Heche) este un editor de succes în New York. Ea planifică o vacanţă pe o insulă, împreună cu prietenul ei Frank (David Schwimmer). După trei ani de pritenie, Frank decide că ar fi timpul să o ceară în căsătorie, iar ea acceptă propunerea. Totul indică o vacanţă de vis pentru cei doi, numai că, pe nepusă masă, Robin este trimisă urgent în Tahiti, pentru o şedinţă foto.

Ea închiriază un avion pilotat de Quinn Harris (Harrison Ford). Zborul nu decurge deloc liniştit şi avionul aterizează forţat pe o insulă pustie. Robin şi Quinn, care împărtăşeau o antipatie reciprocă, trebuie să se slaveze, şi culmea, cei doi încep să se simtă atraşi unul de celălalt.

Duminică:
Fata din vecini, 22.45, PRO TV
: Matthew (Emile Hirsch) este un elev de liceu care visează la o carieră în politică şi se pregăteşte sârguincios pentru colegiu. Totul se schimbă atunci când frumoasa Danielle (Elisha Cuthbert) se mută în casa vecină, şi tânărul se îndrăgosteşte, cu toate că nu ştie prea multe despre ea. Curând însă, băiatul (şi apoi tot cartierul) află că tânăra este de fapt… actriţă porno!

Matthew o convinge să se lase de meserie, lucru care îi va nemulţumi pe managerii fetei şi îi va pune pe amândoi în pericol. Adolescentul face apel la ajutorul prietenilor şi găseşte o soluţie pentru a ieşi din bucluc. Ba mai mult, îi vine o idee cu care va da lovitura în showbiz! Filmul a primit două nominalizări la premiile MTV.

Mai multe recomandări şi un program TV complet găsiţi pe tvmania.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter