VIVA! de august, o ediție mai fierbinte decât ți-ai putea imagina

De Revista Viva, pe
Ediția de august a revistei VIVA! este super hot, mai ales că protagonista shooting-ului de copertă este nimeni alta decât Alice Peneacă. Frumoasa brunetă a pozat exclusiv pentru noi în ipostaze sexy, acordându-ne în același timp un interviu care clarifică zvonurile despărțirii ei de Bobby Păunescu.

Brigitte Năstase, cea care dă presei suficiente motive să-i citeze din ce în ce mai des contul de socializare, ne-a oferit un interviu sincer, în care dezvăluie adevărul despre relația cu Ilie Năstase, despre numărul operațiilor sale estetice și despre cel mai mare regret al vieții ei.

Din lista celebrităților abonate atât la intervenții estetice, cât și la pictoriale în ținute sumare nu putea lipsi tocmai Pamela Anderson, deci nu rata povestea vieții ei!

Și pentru că vara este despre apariții provocatoare, probabil ai observat deja pe rețelele de socializare tot mai multe fotografii în care posteriorul este elementul central. Fenomenul se numește  „belfie” și se pare că a luat locul obsesivului selfie. Descoperă cum a luat amploare această modă și cine este regina neîncoronată a belfie-ului pe Instagram.

Deoarece se anunță o lună electrizantă, cu festivaluri pe care nu ai voie să le ratezi, te invităm să faci cunoștință cu cele mai cool trupe de muzică alternativă de la noi și să descoperi unde le poți întâlni.

În schimb, dacă luna aceasta vrei să mergi în vacanță, avem pregătite câteva propuneri de fabuloase. Celebra Bondi Beach, unde te poți întâlni la tot pasul cu celebritățile momentului, sau safari în cele mai populare destinații din lume.

VIVA! de august este diponibilă, din 1 august, la chioșcurile de ziare din București și din țară.

Profită de cadourile speciale ediției: alege între un lac de unghii nude Essence sau una dintre cele 3 variante de glossuri Essence (Longlasting Matt, Nude și Shine, în varianta full size), la prețul de numai 11,99 lei.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter