Trăieşte o vară plină de sport şi adrenalină cu Viva! iulie!

De Revista Viva, pe Ultimul update Vineri, 30 iunie 2017, 12:35
Revista VIVA! a aniversat 18 ani fabuloși, iar vedetele ne-au onorat cu prezența într-un număr impresionant, etalând pe covorul roșu ținute spectaculoase, așa că ți-am pregătit 18 pagini de ținute glam și apariții wow.

Pe coperta ediției de iulie o avem pe Cătălina Ponor, care, la 30 de ani, ne arată că ambiția și munca neîncetată fac performanța posibilă, însă prețul medaliilor care ne emoționează până la lacrimi, ori de câte ori urcă pe podium, este singurătatea.

Am stat de vorbă cu Andreea Mantea și am aflat că și-a cam pierdut încrederea în oamenii din showbiz, dar își mai păstrează încă umorul și un strop de romantism doar pentru ea. Totodată, ne-a vorbit despre viața sentimentală, dar și despre cum a schimbat-o venirea pe lume a lui David.

Și pentru că avem sport issue, ți-am pregătit două materiale cu două mari nume din lumea sportului: Serena Williams, care urmează să devină mamă pentru prima dată, și Nadia Comăneci, cea mai bună gimnastă a secolului XX și una dintre cele mai mari sportive ale lumii.

Cum febra festivalurilor a luat amploare, împreună cu Laura Cosoi am experimentat câteva look-uri explozive, fresh și nonconformiste, ideale pentru zilele și nopțile inegalabile. Inspiră-te și fii gata de distracție!

VIVA! de iulie este diponibilă din 30 iunie la chioșcurile de ziare din București și din țară. Pentru că știm că iubești accesoriile, ți-am pregătit și un cadou special împreună cu această ediție: poți alege între un set de inele sau un choker trendy.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter