Un tânăr care vrea să își vândă pielea după moarte a primit deja o ofertă generoasă. De ce valorează atât de mult

De Oana Dinu, pe
Un tânăr din Rusia vrea să își vândă pielea după ce moare și spune că i s-a oferit deja o sumă fabuloasă. Motivul pentru care este atât de valoroasă. 

Yuri Galakteonov, un tânăr originar din Yekaterinburg, un oraș așezat pe partea estică a Munților Ural, vrea să își scoată pielea la licitație și aceasta să fie vândută după ce va muri. Bărbatul vrea totuși să primească banii cât este încă în viață, pentru a-i folosi așa cu își dorește: „Este mai bine să mă plătească pe mine, nu pe descendenţii mei. Aş putea investi banii într-un proiect“, a povestit el, menționând faptul că îl interesează mai mult ca numele lui să rămână scris în istorie decât să facă bani, conform Russia Beyond.

Fan al muzicii rock, Galakteonov a luat autografe direct pe piele de la muzicieni celebri precum Klaus Meine de la Scorpions, Ozzy Osbourne, Sting, Papa Roach, Roxette și după fiecare a mers imediat la un salon de tatuaj pentru a îl transforma într-un tatuaj definitiv. Acesta a mărturisit că își dorește să mărească colecția lui rock ‘n’ roll neobișnuită doar cu artiștii lui preferați.

Galaktionov crede că în acest fel va păstra viu spiritul unora dintre cele mai importante staruri rock ale tuturor timpurilor.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ЮРИЙ ГАЛАКТИОНОВ (@yura_galaktionov) on

„Inițial, a fost o glumă” a declarat bărbatul pentru EuroNews, povestind că se amuza cu primul lui tatuator despre locul în care și-ar putea transfera colecția. Discuția s-a transformat în ceva extrem de serios după ce a primit propunerea din partea Statelor Unite de a organiza o licitație în care să își vândă pielea după moarte. Acesta a primit deja o ofertă de 100.000 de dolari.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ЮРИЙ ГАЛАКТИОНОВ (@yura_galaktionov) on

Tânărul vrea ca pielea să fie expusă într-un spațiu public

În prezent, tânărul a spus că au loc discuții cu privire la termenii contractului, ce pot dura aproximativ șase luni. Acesta specifică faptul că singura lui dorință este ca pielea să nu fie folosită în scopuri personale, ci să fie expusă într-un spațiu public, cum ar fi un muzeu de muzică.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ЮРИЙ ГАЛАКТИОНОВ (@yura_galaktionov) on

Cumpărătorul va trebui să își asume câteva riscuri, cum ar fi faptul că nu știe cum va arăta pielea lui Yuri Galakteonov odată cu trecerea timpului sau după moarte. De asemenea, un obstacol ar fi faptul că nu știe cine va trăi mai mult, cumpărătorul sau vânzătorul? Specialiștii spun că este interesant de știut și cât de importante vor fi aceste autografe și autorii lor în istoria muzicii.

Citește și: 

Robert de Niro şi soția lui divorțează după 21 de ani de căsnicie 

Loredana Groza vorbește despre soțul său: „Eu ştiu ce am acasă”

Sursă foto: Instagram

 

 

 

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter