Şocant: Dihori pe steroizi, vânduţi ca bichoni. Vezi VIDEO

De Diana Zagrean, pe

Îţi doreşti un căţel pufos şi mic şi ai destui bani să-ţi permiţi o rasă exotică? Ai grijă de unde îl cumperi, ca să nu te trezeşti cu un…dihor pe steroizi. Vezi povestea şocantă din Argentina, cu dihori pe steroizi, vânduţi ca bichoni. Vezi VIDEO.
 
Totul a început când un bărbat din Buenos Aires, Argentina a cumpărat doi „bichoni maltezi” pentru soţia lui.
El găsise un aşa zis crescător de rase exotice, care i-a vândut cele două exemplare albe şi pufoase la un preţ suspect de bun, deşi insista că au pedigree.
Când i-a dus la veterinar, acesta a fost şocat să afle că nu sunt deloc bichoni şi nici măcar câini, ci dihori, injectaţi cu vitamine şi steroizi, astfel încât să aibă trăsături de câine.
Dihorii sunt nişte mamifere carnivore, care au fost îmblânzite de oameni şi folosite inclusiv pentru vânătoare de iepuri şi ca animal de companie.
Anumite subspecii au blana foarte pufoasă şi, cu tratamentul adecvat, pot trece drept un bichon alb sau un caniche foarte mic.
Bărbatul a plătit câte 150 de dolari pe cei doi dihori care arătau a căţei, dar în Statele Unite, un dihor se vinde cu circa 100 de dolari, în timp ce un pudel cu pedigree are un preţ începând de la 1.000 dolari.
După o serie de investigaţii, poliţia a decis că mai multe persoane au fost excrocate în Buenos Aires şi nu numai, ca să cumpere astfel de animale  sub titlul de câini de rasă, versiunea pitică sau de Angora, care ar explica aspectul puţin neobişnuit.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter