Joi se lansează primul film despre o trupă românească – „Mandinga – Primii 10”

De PR, pe

Joi seară, la Hollywood Multiplex din Bucureşti va fi lansat oficial primul documentar care urmăreşte evoluţia unei formaţii româneşti.
Filmul „Mandinga – Primii 10” este realizat de Alexandru Burcea, membru forndator al trupei Mandinga, şi se bazează pe o scenografie semnată de Alexandra Stratulat.
Montajul a fost realizat de City Visuals, iar Socar România a susţinut producţia documentarului. „Mandinga – Primii 10” este gândit ca un show care îmbină imaginile de pe ecran cu momente live în care trupa cântă piesele reprezentative pentru Mandinga. Membrii actuali, dar şi cei din formulele anterioare Mandinga, vor povesti despre momentele fericite, dar şi despre încercările prin care formaţia a trecut în cei 10 ani de existenţă. Primii 10 ani.
“Va fi o surpriză şi pentru cei mai înrăiţi fani pentru că am pus în acest film imagini din arhivele fiecăruia dintre noi dar şi poveşti pe care până acum nu am reuşit să le spunem. Veţi auzi şi vedea cum am fost încercaţi din greu şi cum apoi am reuşit să ne ridicăm din nou şi să fim trupa Mandinga pe care ne-o dorim şi pe care o doresc fanii noştri”, spune Alex Burcea.
“Am avut momente tensionate. Am avut multe momente frumoase. Veţi vedea o poveste autentică în care nu arătam doar părţile frumoase din viaţa unei trupe, ci şi momentele mai delicate care ori rup definitiv o echipă, ori o sudează pe vecie. În cazul Mandinga a fost vorba de sudarea unei prietenii de care suntem mândri şi care ne ajută să transmitem multă energie pozitivă în concertele noastre. Lucrând pentru acest film ne-a venit în minte şi sloganul care ne reprezintă foarte bine – MANDINGA – PLAYING HAPPINESS”, povesteşte Elena Ionescu, solista Mandinga.
După premiera de joi, „Mandinga – Primii 10” va putea fi urmărit în cadrul spectacolelor speciale Mandinga în care muzica live se îmbină cu poveştile din film. Lista acestora va fi publicată pe pagina facebook.com/MandingaOfficial dar şi pe site-ul oficial mandinga.ro. Mandinga, un mix original de muzicieni români şi cubanezi, este formată din şapte membri: Elena (solistă), Alex (trompetă), Chupi (tobe), El Nino (congas), Omar (pian), Zach (saxofon) şi Tony (trombon).
Foto: PR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Google News Urmărește-ne pe Google News

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!
Abonează-te la newsletter